Organizare Majorat Constanta - servicii utile pentru organizarea petrecerii perfecte Organizare Majorat Constanta - servicii utile pentru organizarea petrecerii perfecte
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Atunci cand implinesti 18 ani, devii major, esti tanar, inca pe bancile liceului si iti doresti un debut grandios in randul adultilor. Tinerii asteapta cu nerabdare sa devina majori, sa poata da examenul pentru permisul auto, sa fie responsabili, cu alte cuvinte sa devina adulti. Iar petrecerea de majorat, nu poate fi o petrecere ca oricare alta, trebuie sa fie o petrecere formidabila, la care sa fie invitata toata lumea cunoscuta, la care
Publicat pe 08 Mar 2016 10:20:19 de allincluded2000
Categoria: Afaceri Subcategoria: Servicii clienti
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Atunci cand implinesti 18 ani, devii major, esti tanar, inca pe bancile liceului si iti doresti un debut grandios in randul adultilor. Tinerii asteapta cu nerabdare sa devina majori, sa poata da examenul pentru permisul auto, sa fie responsabili, cu alte cuvinte sa devina adulti. Iar petrecerea de majorat, nu poate fi o petrecere ca oricare alta, trebuie sa fie o petrecere formidabila, la care sa fie invitata toata lumea cunoscuta, la care sa se simta cu adevarat speciali si sa iasa o petrecerea memorabila ce va marca acest eveniment important in viata fiecarui tanar.

Cand vine vorba de organizarea unui majorat, acest lucru se poate realiza pe o anumita tema, in cazul fetelor poate fi cu princess (roz), fiind ultimul eveniment ca si copil, poate fi o petrecere pe plaja, sau poate fi o petrecere la un restaurant, in functie de bugetul alocat pentru eveniment. Daca nu se doreste un eveniment tematic, serviciile nu trebuie sa se imbine neaparat. O firma de organizare evenimente, cum este All Included Events Constanta, va ofera pachete de servicii pentru organizarea unei aniversari cum este majoratul.


O petrecere de majorat indiferent de locatie trebuie sa aibe decoratiunile potrivite. Daca este vorba de o locatie eleganta, puteti alege aranjamente florale pentru mese, aracada de flori naturale sau figurine din flori. Daca se doreste o atmosfera mai jucausa, baloanele sunt alegerea perfecta. Baloanele cu heliu pentru local pot fi alese in culorile preferate, pot fi eliberate in tot restaurantul sau pot reprezenta aranjamente pentru mese. La intrarea in local se poate realiza o arcada din baloane, balonul Jumbo este ideal pentru momentul tortului iar cifrele aniversare din baloane vor marca intr-un mod deosebit evenimentul.

Tortul pentru aniversarea majoratului trebuie sa fie cu adevarat special! Sa reprezinte personalitatea sarbatoritului/sarbatoritei, sa fie ceva ce ii place, in culorile preferate si cu mici simboluri pentru debutul in viata de adult: cu un mesaj emotionant sau decoratiuni realizate din pasta de zahar colorata. Ca orice petrecere importanta, dulciurile nu trebuie sa lipseasca, iar un candy bar personalizat pe tematica evenimentului, va fi cea mai buna alegere pentru servirea prajiturilor. Un candy bar pentru majorat trebuie sa contina elemente cheie, poze cu personajul principal, banner personalizat si prajituri tematice.

In ceea ce priveste momentele artistice, sau surprizele artistice pentru o aniversare de 18 ani, un spectacol de dans oriental, in cazul baietilor, este cea mai potrivita surpriza! Dar puteti opta si pentru alte dansuri, realizarea unei coregrafii, ce va fi o surpriza minunta pentru invitatii dumneavoastra! Puteti aduce un spectacol de dans cabaret, can can, tiganesc, brazilian, grecesc sau orice alta coregrafie. Un spectacol de magie cu un magician profesionist ce va capta atentia tuturor tinerilor cu cele mai reusite trucuri poate fi un moment special in cadrul petrecerii. Jocul Pinata, cu o pinata realizata pe tema evenimentului, cu cifre sau cu ceva ce-i place mult sarbatoritei/sarbatoritului si umpluta cu anumite dulciuri sau obiecte mici poate fi deasemenea o surpriza deosebita.

Tot ce mai aveti nevoie este un fotograf care sa surprinda cele mai frumoase momente alaturi de familie si prieteni, un fotograf ce va poate face o sedinta foto profesionala si un cameraman ce va inregistra momentele cheie ale evenimentului. Sa nu uitam de muzica, un DJ profesionist cu intreaga instalatie de sonorizare cu un program de karaoke si petrecerea este completa! All Included Events Constanta are o experienta in acest domeniu si va ajuta sa puneti la cale cea mai frumoasa petrecere de majorat! Contact organizare majorat Constanta: 0728955745 sau pe site-ul http://www.allincluded.ro


Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

All Included Events All Included Events 
Membru din: 03 Dec 2015 12:25:55

Despre autor:
All Included Events desfasoara activitati de organizare evenimente pentru orice tip de eveniment! 0728955745

Articole publicate: 32
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10