Invitatii evenimente Constanta – Season Events Constanta Invitatii evenimente Constanta – Season Events Constanta
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Season Events Constanta este o agentie de organizari evenimente, ce vine in intampinarea tuturor celor care doresc sa imprumute ceva din experienta noastra dar mai ales acelora care doresc un eveniment unic bazandu-se pe creativitatea si originalitatea noastra.  Season Events Constanta organizeaza orice tip de eveniment de la A la Z, fie el petrecere (petrecere privata, zi de nastere sau de nume), aniversare sau aniversari, petreceri pe
Publicat pe 29 Sep 2016 14:34:59 de allincluded2000
Categoria: Afaceri Subcategoria: Servicii clienti
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Season Events Constanta este o agentie de organizari evenimente, ce vine in intampinarea tuturor celor care doresc sa imprumute ceva din experienta noastra dar mai ales acelora care doresc un eveniment unic bazandu-se pe creativitatea si originalitatea noastra.  Season Events Constanta organizeaza orice tip de eveniment de la A la Z, fie el petrecere (petrecere privata, zi de nastere sau de nume), aniversare sau aniversari, petreceri pentru copii, evenimente corporate, petreceri private, coktail party, simpozioane, conferinte, team bulding-uri, sarbatori legale si religioase, congres, meeting. Daca nu aveti timp sau rabdarea necesara pentru a cauta toate serviciile puteti apela la o firma specializata in acest domeniu.

Season Events va ofera in primul rand consultanta pentru evenimentul dumneavoastra, doreste sa va afle preferintele si va recomanda exact ceea ce vi se potriveste. Se stabileste un buget pentru intregul eveniment sau pentru fiecare serviciu in parte, iar dumneavoastra achitati un avans, un singur avans pentru intregul pachet de servicii. Daca aveti nevoie de informatii  veti lua legatura cu o singura persoana, care cunoaste toate detaliile evenimentului si va fi alaturi de dumneavoastra pana la finalul evenimentului. Pe langa toate aceste avantaje, dat fiind faptul ca achizitionati toate serviciile dintr-un singur loc, veti beneficia si de un discount pentru pachetul de servicii achizitionat sau bonusuri importante.

Botezul este un eveniment special si la fel de important ca si nunta, iar daca doriti sa organizati o petrecere de botez in Constanta, fie ca e mica sau mare, noi va punem la dispozitie invitatii si marturii care sa fie pe placul dumneavoastra. Invitatiile de botez trebuie sa fie vesele, sa debordeze de copilarie si culoare, si sa fie in culorile tematice la care v-ati gandit pentru aranjamentele botezului. Invitatiile si marturiile Constanta, sunt cu atat mai speciale cand sunt personalizate cu fotografia bebelusului. Invitatiile ingenioase sunt si ele la mare cautare: invitatii tip puzzle Constanta, invitatii magnetice Constanta, invitatii din ciocolata, sau marturii asortate Constanta. Marturiile si invitatiile Constanta pot fi facute la comanda in decurs de una pana la 4 zile lucratoare.

Season Events Constanta, are un sediu de lucru in Constanta si va asteapta sa-i contactati pentru orice serviciu aveti nevoie sau pentru organizarea unui eveniment! Contact 0762649069 https://www.facebook.com/seasoneventsconstanta

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

All Included Events All Included Events 
Membru din: 03 Dec 2015 12:25:55

Despre autor:
All Included Events desfasoara activitati de organizare evenimente pentru orice tip de eveniment! 0728955745

Articole publicate: 32
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10