Dansuri populare evenimente, dansatori profesionisti Constanta 0762649069 Dansuri populare evenimente, dansatori profesionisti Constanta 0762649069
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Dansul popular romanesc este de o bogatie si varietate, care se executa in perechi(hore, linie, perechi) sau individual diferind de la regiune la regiune, cele mai populare dansuri fiind horele, sarbele sau calusarii. Suntem o firma specializata in domeniul organizarii de evenimente, care activeaza in acest domeniu din anul 2007. Organizam orice tip de eveniment: un eveniment de firma, un festival, congres, conferinta, lansare de produs,
Publicat pe 21 Sep 2016 09:00:48 de seasonevents
Categoria: Afaceri Subcategoria: Servicii clienti
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Dansul popular romanesc este de o bogatie si varietate, care se executa in perechi(hore, linie, perechi) sau individual diferind de la regiune la regiune, cele mai populare dansuri fiind horele, sarbele sau calusarii.

Suntem o firma specializata in domeniul organizarii de evenimente, care activeaza in acest domeniu din anul 2007. Organizam orice tip de eveniment: un eveniment de firma, un festival, congres, conferinta, lansare de produs, inaugurare, eveniment privat, o nunta, o aniversare, sau orice alt eveniment care presupune o organizare riguroasa.

Cand vine vorba de o petrecere ca la carte, aceasta trebuie sa contina si momente artistice, spectacole, pentru ca invitatii sa se distreze chiar si atunci cand nu danseaza. Dansurile populare fac parte din traditia si cultura romaneasca, horele fiind specifice acestui tip de muzica, hore energice sau dansuri in perechi. Dansurile populare Constanta se preteaza pentru orice fel de eveniment, deoarece aduce voie buna, atrage toti invitatii pe ringul de dans si este excelent pentru cei carora le place sa pastreze traditiile romanesti.

Astfel, s-au desprins mai multe tipuri de dansuri, care au diverse semnificatii dar un sigur scop acela de a arata si a scoate la iveala cele mai elaborate miscari, tinuta morala, manierele si eleganta dansatorului.

Season Events Constanta va ofera momente artistice de dans pentru evenimente. Momentele artistice la evenimente sunt create pentru a mentine buna dispozitie a invitatiilor. Ii puteti incanta cu un spectacol de dans: dansuri populare, dans de societate, latino, dans tiganesc, dans oriental, acrobatii, echilibristica, cabaret sau can-can. Puteti alege un pachet de mai multe dansuri, cu mai multe intrari si costumatii la evenimentul dumneavoastra!

Ne ocupam si de entertainment cu o echipa de dansatori profesionisti de dans artistic – diverse coregrafii, dans popular, tiganesc, brazilian, cabaret sau dans oriental. Daca doriti ceva mai special avem un Magician deosebit ce va face senzatie la orice tip de eveniment!

Season Events  Constanta va pune la dispozitie coregrafii artistice de dans modern si coregrafii clasice pentru spectacole de dans la evenimente. Dansatoarele noastre au numeroase coregrafii de dans de la etno si tiganesc pana la coregrafii latino si can-can.

Dansatorii nostrii profesionisti  Constanta sunt pregatiti sa va incante cu dansurile si programul artistic oferit la evenimentul dumneavoastra. Season Events Constanta, are un sediu de lucru in Constanta si va asteapta sa-i contactati pentru orice serviciu aveti nevoie sau pentru organizarea unui eveniment! Contact  0762649069.

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Events Season  
Membru din: 27 Nov 2015 11:52:39

Despre autor:
Season Events este o firma de organizari evenimente FERICITE in Constanta. Inchirierea lui Mos Craciun pentru petreceri sau serbari este unul din domeniile de activitate de care firma se ocupa. Pe langa organizarea de evenimente de Craciun, se ocupa cu organizarea oricarui tip de eveniment de la A la Z.

Articole publicate: 20
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10