Cumparati mai simplu, cu Lyoness Mobile App Cumparati mai simplu, cu Lyoness Mobile App
Rated 5/5 bazat pe 2 voturi
Product description: Cumparaturi fara bani, fara portofel, fara carduri, doar cu smartphone-ul sau tableta. Iata cât de simplu pot fi realizate cumparaturile cu Lyoness. În locul bagajelor suplimentare inutile aveti nevoie doar de terminalul dumneavoastra mobil si de aplicatia Lyoness.com  pentru a putea realiza cumparaturile dorite la firmele partenere, dupa bunul plac si în orice moment. Aplicatia integreaza numeroase caracteristici care va simplifica
Publicat pe 15 Apr 2013 09:15:43 de
Categoria: Afaceri Subcategoria: Servicii clienti
Acorda o nota acestui articol:
10.
0


Cumparaturi fara bani, fara portofel, fara carduri, doar cu smartphone-ul sau tableta. Iata cât de simplu pot fi realizate cumparaturile cu Lyoness. În locul bagajelor suplimentare inutile aveti nevoie doar de terminalul dumneavoastra mobil si de aplicatia Lyoness.com  pentru a putea realiza cumparaturile dorite la firmele partenere, dupa bunul plac si în orice moment.

Aplicatia integreaza numeroase caracteristici care va simplifica procedurile de cumparare si va ofera o experienta cât mai placuta la cumparaturi. De asemenea, aveti la dispozitie permanent Cashback Cardul dumneavoastra mobil, dar si optiunea de cautare a comerciantilor care va ajuta sa gasiti firmele partenere si care gratie serviciului bazat pe localizare, va ofera o harta amanuntita cu partenerii comerciali aflati în apropiere de dumneavoastra. Mai mult decât atât, puteti accesa permanent informatii referitoare la situatia conturilor dumneavoastra, a cumparaturilor si a avantajelor oferite membrilor, iar prin intermediul stirilor, clipurilor video si fotografiilor, sunteti informat si actualizat cu privire la toate noutatile Lyoness.

Caracteristica principala a aplicatiei este reprezentata de bonurile valorice mobile prin intermediul carora puteti face cumparaturi în conditii de siguranta, simplu si comod, cu ajutorul smartphone-ului sau a tabletei dumneavoastra, fara a mai fi nevoie de detinerea unor bonurilor valorice originale în forma fizica.

Puteti achizitiona bonurile valorice mobile, dupa cum urmeaza: prin optiunea de cautare a comerciantilor selectati firma partenera Lyoness dorita, înregistrati valoarea dorita pentru bonul valoric si confirmati generarea acestuia prin completarea codului dumneavoastra PIN.

 Ulterior, pentru plata cumparaturilor efectuate, veti afisa pe ecranul telefonului/ tabletei, bonul valoric generat si puteti profita foarte de simplu de avatajele Lyoness. Direct prin achizitionarea bonului valoric, suma primita cashback este înregistrata automat în contul dumneavoastra personal de plati.

În acest mod beneficiati si de o siguranta sporita a datelor. În momentul emiterii bonul valoric achizitionat pe baza codului PIN personal, codul de siguranta generat în acest mod va fi valabil numai 15 minute. Dupa ce expira acest cod de siguranta puteti solicita în orice moment un cod nou.

 

Avantajele bonurilor valorice mobile pot fi sintetizate dupa cum urmeaza:

·         Pot fi generate simplu, rapid si în siguranta

·         Nu prezinta o data de expirare

·         Pot fi generate pentru orice suma

·         Functioneaza oriunde dispuneti o conexiune la internet

·         Membrii Lyoness profita de avantajele obisnuite de membru (Cashback si avantaje de fidelitate)

·         Avantajele membrilor sunt înregistrate automat dupa încheierea cumparaturilor

·         Utilizatorul are un control absolut al costurilor

 

Aplicatia Lyoness este disponibila pentru Android si iOS în Store-ul corespunzator. Pentru utilizatorii altor platforme, cum ar fi  Symbian, Blackberry sau Windows Phone, este disponibila la adresa m.lyoness.net, o aplicatie web care dispune de toate functiile necesare.

Acorda o nota acestui articol:
10
,0


Recomandari:


Despre autor:

Seo Lyoness 
Membru din: 14 Mar 2013 13:45:33

Despre autor:

Articole publicate: 10
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10