Cum utilizez corect masina de spalat haine? Cum utilizez corect masina de spalat haine?
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Cum utilizez corect masina de spalat haine? Ce poate fi mai neplcut decat sa observi ca atunci cand incerci sa iti speli hainele la masina automata aceasta sa se strice… Poate doar iesirea masinii de spalat haine din garantie? Exista cateva trucuri prin care eviti stricarea masinii de spalat ba mai mult ii acorzi o sansa minima in a se strica. Cel mai important lucru de care sa tii cont este detergentul. De preferat este utilizare
Publicat pe 09 Jun 2016 20:57:23 de bsabin92
Categoria: Afaceri Subcategoria: Servicii clienti
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Cum utilizez corect masina de spalat haine?

Ce poate fi mai neplcut decat sa observi ca atunci cand incerci sa iti speli hainele la masina automata aceasta sa se strice… Poate doar iesirea masinii de spalat haine din garantie?

Exista cateva trucuri prin care eviti stricarea masinii de spalat ba mai mult ii acorzi o sansa minima in a se strica.

Cel mai important lucru de care sa tii cont este detergentul. De preferat este utilizarea detergentului lichid – pernute lichide care sa fie introdus direct in cuva si nu in sertarul amenajat pntru detergent. Acest lucru creste speranta la viata a masinii de spalt rufe.

Un alt lucru este utilizarea calgonului sau a altor produse speciale impotriva depunerii calcaruLui. Este suficienta o doza / spalare pentru a impiedica depunerea calcarului. El poate fi pus insertarul amenajat pentru detergentul solid.

Rulajul masinii de spalat este foarte important. Cu cat masina de spalat rufe este mai des folosita cu atat aceasta va spala mai bine si evitam depunerea calcarului pe instalatie.

Curatarea circuitelor si a zonelor de depunere a mizeriei este un lucru foarte important in intretinerea masinii de spalat. De regula exista o portita in josul masinii care trebuie deschisa pentru a scoate lucrurile care impiedica buna functionare a masinii de spalat.

Mirosul din cuva este un detaliu destul de neplacut mai ales daca nu utilizam balsam de rufe de aceea din cand in cand masina trebuie sa ruleze cu substante specifice care scot mirosul neplacut.

Daca nu putem face aceste lucruri din cauza lipsei de timp putem apela la serviciile de reparatii masini de spalat Bucuresti care nu sunt deloc putine in prezent. Este suficient sa cerem on line ajutor si cu siguranta cineva se va ocupa de aceste probleme ale masinii de spalat rufe.

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Sabin Stefan Bizgan 
Membru din: 09 Jun 2016 20:51:51

Despre autor:
Articole pentru toti si toate

Articole publicate: 1
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10