Cheia pentru un mediu curat este sa apelati la o firma de curatenie Cheia pentru un mediu curat este sa apelati la o firma de curatenie
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Serviciile de curatenie in Cluj Napoca externalizate catre o firma specializata ofera mai multe avantaje proprietarilor de afaceri care urmaresc cresterea eficientei si reducerea costurilor. Angajarea in-house a personalului de curatenie iti ia timp si ai nevoie de resurse importante, care altfel ar putea fi utilizate pentru dezvoltarea si sustinerea afacerii. Atunci cand externalizezi serviciile unei firme de curatenie, iti permiti rel
Publicat pe 11 Feb 2014 15:01:07 de vasilem
Categoria: Afaceri Subcategoria: Servicii clienti
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Serviciile de curatenie in Cluj Napoca externalizate catre o firma specializata ofera mai multe avantaje proprietarilor de afaceri care urmaresc cresterea eficientei si reducerea costurilor. Angajarea in-house a personalului de curatenie iti ia timp si ai nevoie de resurse importante, care altfel ar putea fi utilizate pentru dezvoltarea si sustinerea afacerii. Atunci cand externalizezi serviciile unei firme de curatenie, iti permiti relocarea acestor resurse catre activitatile care te vor ajuta sa cresti compania organic si sa maximizezi profitul.

Problemele de personal pot fi dificil de gestionat, mai ales daca vorbim de o multinationala cu sute de angajati, iar training-ul adecvat cere timp si resurse semnificative. De cealalta parte, o firma de curatenie specializata isi angajeaza si instruieste personalul, dispune de proceduri si aparatura de curatenie profesionala si are la dispozitie personal de rezerva pentru situatiile in care unul dintre membrii echipei are o problema personala sau de sanatate. Astfel, clientul nu intampina nici un fel de dificultati si nu este nevoit sa aloce timp pentru rezolvarea unor astfel de probleme adiacente.

Potrivit unui studiu din domeniu, 52% dintre proprietarii de afaceri au scazut costurile operationale prin externalizarea serviciilor de curatenie, iar conform unui alt studiu, este estimat ca serviciile externalizate de curatenie catre o firma specializata reduc cu aproximativ 23% cheltuielile fata de serviciile in-house.

Economia de bani se poate realiza prin eliminarea costurilor cu angajati (salarii, taxe, bonusuri si asigurari) si prin eliminarea costurilor privind achizitia de echipamente si substante de curatenie.

Firma Cleander din Cluj-Napoca ofera clientilor, pe langa servicii de curatenie in Cluj si servicii specializate de deratizare, dezinsectie si dezinfectie, nu doar pe raza judetului Cluj, ci si in judetele invecinate. Oferim o gama variata de servicii, de la curatenie de intretinere, spalari geamuri, pardoseli, mochete si covoare, pana la curatenie dupa petreceri, zugravit, amenajari interioare, spalari tapiterii auto si indepartare graffiti.

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Vasile Manu 
Membru din: 30 Sep 2013 14:10:48

Despre autor:

Articole publicate: 63
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10