Cateva informatii despre detectivii particulari din Romania Cateva informatii despre detectivii particulari din Romania
Rated 4.75/5 bazat pe 4 voturi
Product description:        Sunt sigur ca multi dintre voi au vrut cel putin o data sa apeleze la serviciile unui detectiv particular, sau mai bine zis la serviciile unei agentii de detectivi particulari. Poate v-ati gandit ca nu va puteti permite un astfel de serviciu sau pur si simplu nu ati avut curaj sa va interesati de costurile si demersurile necesare pentru a beneficia de un astfel de serviciu. Si ca sa facem o poveste lunga, scurta,
Publicat pe 21 Jan 2013 08:49:32 de Benny
Categoria: Afaceri Subcategoria: Servicii clienti
Acorda o nota acestui articol:
9.
5


       Sunt sigur ca multi dintre voi au vrut cel putin o data sa apeleze la serviciile unui detectiv particular, sau mai bine zis la serviciile unei agentii de detectivi particulari. Poate v-ati gandit ca nu va puteti permite un astfel de serviciu sau pur si simplu nu ati avut curaj sa va interesati de costurile si demersurile necesare pentru a beneficia de un astfel de serviciu.

Si ca sa facem o poveste lunga, scurta, va vom spune in primul rand costurile necesare angajarii unei agentii de detectivi particulari. Fiindca nu aveam foarte mult timp la dispozitie si nu voiam sa ne deplasam la sediul unei agentii de detectivi, stiind ca de fapt nu avem nevoie de serviciile acestora, va vom spune tarifele singurei agentii gasita de noi, care a fost suficient de “draguta” sa ne comunice tarifele practicate telefonic, avand deasemeni si niste tarife orientative postate online pe site-ul www.detective.ro. Numele agentiei este RDA iar tarifele practicate de acestia incep de la 15 euro/ora per echipaj pentru supraveghere la punct fix (insemnand supraveghere realizata in fata unei adrese, fara ca echipajul sa se deplaseze), 20 euro/ora pentru supraveghere dinamica si 25 euro/ora pentru supraveghere realizata dupa ora 18:00, in weekend si sarbatori legale.  La capitolul investigatii, un tarif informativ ar fi undeva la 100 euro/zi, insa in majoritatea cazurilor acesta se calculeaza in functie de compexitatea cazului.

   Cat priveste seriozitatea si profesionalismul detectivilor particulari din Romania…ei bine am aflat ca acestia trebuiesc atestati de catre Politia Capitalei sau de catre inspectoratele de politie judeteana, iar la randul lor agentiile de detectivi particulari trebuiesc licentiate de catre IGPR (Inspectoratul General al Politiei Romane).

   In concluzie, am aflat ca intr-adevar acest tip de serviciu, este unul premium, destul de scump pentru romanul de rand, insa in acelasi timp daca stam sa ne gandim si la tarifele practicate de taximetristi sau de “mesterii” care iti renoveaza apartamentul, ajungem la concluzia ca de fapt tarifele practicate nu sunt mari deloc. Eu sincer sper ca niciunul dintre cititorii nostri sa nu aiba nevoie vreodata de astfel de servicii…dar daca totusi veti fi in aceasta situatie, cu siguranta va vor ajuta informatiile de mai sus.

Acorda o nota acestui articol:
9
,5


Recomandari:


Despre autor:

Ben Rider 
Membru din: 20 Jan 2013 09:01:22

Despre autor:
Trying to helping out...

Articole publicate: 1
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10