Bufet de dulciuri tematic in Constanta, prajituri delicioase si aranjamente personalizate Bufet de dulciuri tematic in Constanta, prajituri delicioase si aranjamente personalizate
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Daca doresti sa dai o pata de culoare la nunta, botez, petrecere copii, aniversari, evenimente corporate, banchete, lansari de produse, si alte evenimente cu caracter public, dar  si sa iti rasfeti invitatii printr-o degustare de dulciuri alese, atunci ai ajuns unde trebuie, pentru ca Bijoux Events Constanta impreuna cu tine va realiza povestea evenimentului si o va  transpune in realitate prin intermediul candy bar-ului dumneavo
Publicat pe 20 Oct 2016 13:46:15 de bijouxevents2000
Categoria: Afaceri Subcategoria: Servicii clienti
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Daca doresti sa dai o pata de culoare la nunta, botez, petrecere copii, aniversari, evenimente corporate, banchete, lansari de produse, si alte evenimente cu caracter public, dar  si sa iti rasfeti invitatii printr-o degustare de dulciuri alese, atunci ai ajuns unde trebuie, pentru ca Bijoux Events Constanta impreuna cu tine va realiza povestea evenimentului si o va  transpune in realitate prin intermediul candy bar-ului dumneavoastra.

Fie ca il numim candy bar sau bufet de dulciuri Constanta vorbim despre cea mai dorita parte a unui eveniment de pofticiosii declarati, dar si de cei care nu o recunosc. Preluat din traditia americana in toata splendoarea lui, "the sweet corner"  este cel care sparge gheata la nunti, botezuri, majorate, mese festive, aniversari si petreceri de orice fel in Constanta.

Cand organizati un eveniment mare precum o nunta sau un botez in Constanta, o aniversare sau o petrecere pentru copii, chiar un banchet sau o petrecere corporate in Constanta trebuie sa luatin calcul si dulciurile pentru invitati! Dulciurile sunt o parte la fel de importanta ca si mancarea sau bautura la evenimente in Constanta! O modalitate de a pune la dispozitie dulciurile pentru invitati este un candy bar de dulciuri si fructe tematic in Constanta.

Candy bar Constanta poate fi o combinatie perfecta intre fructe si prajituri gustoase asezate armonios pe un bufet care va sta la dispozitia invitatilor! Fructele vor fi alese de dumneavoastra: kiwi, capsune, banane, citrice aromate, mango, pepene galben si rosu si alte fructe delicioase, iar prajiturile sunt alese dintr-o varietate mare dintre cele potrivite unui candy bar Constanta.

In Constanta, un candy bar tematic include decoratiunile specifice, iar prajiturile principale din care este alcatuit sunt: briose si mini-briose tematice personalizate cu pasta de zahar, mini-eclere si macarons colorate, mini-tarte rotunde sau barcute umplute cu fructe si cu crema de ciocolata sau vanilie, Prajituri diverse taiate in diferite forme, biscuiti fragezi cu unt si personalizati cu crema si pasta de zahar, mousse de ciocolata neagra sau alba,  tiramisu delicios cu mascarpone si piscoturi insiropate in cafea, jeleuri, acadele, marshmallows, bombonele colorate si alte dulciurele.

Se poate realiza candy bar si bar de fructe in Constanta pentru nunta, botez, petreceri copii, aniversari, evenimente corporate, banchete, lansari de produse, si alte evenimente cu caracter public. Realizare candy bar si tort personalizat se realizeaza in Constanta,  Mamaia, Mangalia, Cernavoda, Medgidia, Tulcea, Valu lui Traian, Techirghiol, Navodari, Eforie Sud, Eforie Nord, Ovidiu, Murfatlar si celelalte localitati din judetul Constanta si Tulcea. Pentru un candy bar tematic in Constanta va invitam sa ne contactati la 0762838354.

<img src= "https://scontent.fotp3-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-0/s480x480/14457412_1016129495179644_1321023675454548712_n.jpg?oh=36714cf1f59bfa892be87d312947ebe8&oe=58ACA18F

"> 

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Bijoux Events Bijoux Events 
Membru din: 18 Nov 2015 13:51:04

Despre autor:
Bijoux Events are o vasta experienta in organizare evenimente fericite in Constanta si in fiecare Craciun aduce bucuria si magia sarbatorilor prin personajul preferat al copiilor, Mos Craciun, la serbare, la gradinita sau la scoala, ba chiar si acasa! Bijoux Events doreste ca fiecare copil din Constanta sa se bucure de onoarea de a il cunoaste pe Mos Craciun si ajutoarele sale de sarbatori, de aceea s-a orientat catre oferirea serviciilor de inchiriere Mos Craciun in Constanta. Detalii despre Bijoux Events si despre serviciile oferite de sarbatori: http://www.inchirieremoscraciunconstanta.ro .

Articole publicate: 24
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10