Acceseaza serviciile de curatare hote marca Igiena Serv pentru purificarea aerului din orice restaurant Acceseaza serviciile de curatare hote marca Igiena Serv pentru purificarea aerului din orice restaurant
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Faptul ca detineti o hota profesionala, o bucatarie utilata cu echipamente de ultima generatie si un masterchef nu sunt suficiente pentru a putea spune ca ati scapat de probleme. Trebuie sa luati in considerare ca trebuie sa faceti in permanenta lucrari de mentenanta, curatare si degresare la sistemele de aer viciat, fum si vapori de grasime. Prin intermediul acestor servicii profesionale de curatare hote veti reusi sa preveniti incendiile
Publicat pe 02 Oct 2017 13:11:34 de sulumorp
Categoria: Afaceri Subcategoria: Servicii clienti
Acorda o nota acestui articol:
0.
0Faptul ca detineti o hota profesionala, o bucatarie utilata cu echipamente de ultima generatie si un masterchef nu sunt suficiente pentru a putea spune ca ati scapat de probleme. Trebuie sa luati in considerare ca trebuie sa faceti in permanenta lucrari de mentenanta, curatare si degresare la sistemele de aer viciat, fum si vapori de grasime. Prin intermediul acestor servicii profesionale de curatare hote veti reusi sa preveniti incendiile si mirosurile neplacute din bucatarie, dar si sa puteti utiliza ventilatoarele la capacitate maxima.

Serviciile de curatare hote si operatiunile intreprinse

Igiena Serv detine servicii profesionale de curatare hote atat pentru restaurante cat si pentru spatii industriale. Cei care apeleaza la noi cu incredere beneficiaza de toate avantajele asigurate de serviciile noastre.

Din portofoliul nostru de clienti fac parte multe firme si de abia asteptam sa colaboram cu dumneavoastra astfel incat sa puteti beneficia de profesionalism si seriozitate.

Pentru a obtine cele mai bune rezultate va punem la dispozitie urmatoarele opertatiuni:

  • Curatare hote;

  • Curatare tubulatura;

  • Curatare ventilator.

Desi doriti sa apelati doar la servicii de curatare hote sau numai la cele dedicate ventilatorului, este bine sa contractati serviciile astfel incat sa le cuprinda pe toate trei.

Astfel va veti asigura ca totul este curatat perfect si pericolele sunt eliminate complet. In ceea ce priveste serviciile de curatare hote sunt necesare pentru a se realiza o curatare in profunzime in scopul eliminarii grasimilor intarite si depuse pe echipament de-a lungul timpului.

Curatarea trebuie sa se realizeze in conditii optime deoarece se pot realiza mult mai eficient si corect din punct de vedere al pasilor care trebuie efectuati.

Sunt situatii in care hotele nu se pot curata manual si atunci trebuie demontata tubulatura si trebuie efectuate o serie de operatiuni mai complexe.

Daca hota, respectiv tubulatura, nu este intretinuta corespunzator atunci exista un risc destul de ridicat de incendii.

Timpul de executie depinde de complexitatea operatiunilor care trebuie intreprinse pentru curatarea hotelor, asadar, prima interventie intotdeauna va fi precedata de o serie de aspecte care vor duce la rezultatele asteptate in final.

Curatarea ventilatorului este parte componenta a acestor servicii deoarece contribuie la evacuarea eficienta a fumului rezultat in urma realizarii preparatelor culinare.

Veti vedea ca in urma acestor operatiuni de curatare hote totul va functiona mult mai bine si veti scadea riscul aparitiei problemelor iar echipamentele vor avea o viata mult mai indelungata.

Igiena Serv – Cel mai performant portal de servicii utilitare complete si profesionale

Igiena Serv va asigura servicii complete de curatare hote profesionale, astfel incat sa puteti sa prelungiti viata echipamentelor dar sa si eliminate sau cel putin sa diminuati riscul aparitiei unor probleme care ar putea duce la pierderi materiale.

Mai multe detalii despre serviciile noastre gasiti accesand platforma online:

www.igienaserv.ro

Sau contactati un reprezentant la numarul de telefon 0722 672 774

Beneficiaza chiar acum de servicii profesionale complete din domeniul utilitar si bucura-te de seriozitatea cu care intampinam fiecare proiect dedicat sanatatii si sigurantei.

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Romulus Puiu 
Membru din: 04 May 2016 20:58:53

Despre autor:

Articole publicate: 26
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10