Sa cumpar sau nu un carlig de remorcare Opel Astra G din dezmembrari? Sa cumpar sau nu un carlig de remorcare Opel Astra G din dezmembrari?
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Ma gandesc daca sa cumpar sau nu un carlig de remorcare Opel Astra g dezmembrari, pentru ca am nevoie de unul pentru noua mea masina. Carligul de remorcare din dezmembrari, indicat sau nu? Nu stiu daca un carlig de remorcare Opel Astra g dezmembrari este o alegere buna, fiindca ma tem sa nu se defecteze. Nu stiu daca aceste piese sunt rezistente, chiar daca au fost folosite de putine ori si daca incarcatura din remorca a fost una mica
Publicat pe 06 Oct 2015 13:54:13 de
Categoria: Afaceri Subcategoria: Oportunitati
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Ma gandesc daca sa cumpar sau nu un carlig de remorcare Opel Astra g dezmembrari, pentru ca am nevoie de unul pentru noua mea masina.

Carligul de remorcare din dezmembrari, indicat sau nu?

Nu stiu daca un carlig de remorcare Opel Astra g dezmembrari este o alegere buna, fiindca ma tem sa nu se defecteze. Nu stiu daca aceste piese sunt rezistente, chiar daca au fost folosite de putine ori si daca incarcatura din remorca a fost una mica.


Nu stiu daca cineva a fortat carligul de remorcare Opel Astra g dezmembrari, de aceea nu stiu daca sa cumpar unul asa sau sa iau unul nou. Macar stiu ca la cel nu am certificate de garantie, chiar daca ma va costa mai mult decat un carlig de remorcare de la dezmembrari. Pana la urma voi mai intreba cateva persoane pe care le cunosc, ca sa ma decid ce alegere voi face. As vrea totusi ca acest carlig de remorcare Opel Astra g dezmembrari sa fie unul second hand, caci voi da mai putini bani pe el.

Carligul de remorcare Opel Astra g dezmembrari poate avea pret negociabil

In ceea ce priveste pretul pentru carligul de remorcare Opel Astra pe care il caut, trebuie sa fost negociat, ma gandesc ca pot face acest lucru, fiindca nu este nou.

Cred ca va costa in jur de 300-400 de lei, dar mai poate fi negociat. Oricum, voi cere persoanei de la care il cumpar date de contact, ca sa imi fie de ajutor in cazul in care am probleme cu acest carlig de remorcare pe care il voi cumpara.

Vreau ca totul sa fie pus la punct, astfel incat ca proprietar al carligului de remorcare Opel Astra g dezmembrari sa fiu foarte multumit de cum merge acesta.  Nu imi prea convine ca nu am un certificat de garantie la el, dar este un risc pe care trebuie sa mi-l asum, nu am ce sa fac.

Voi vedea ce noroc voi avea, in momentul in care voi face achizitia noului carlig si dupa ce il voi folosi de cateva ori. Sper sa nu imi faca probleme si sa il pot folosi cativa ani pana sa se defecteze. Sau poate chiar il voi scoate la vanzare, astfel incat sa imi recuperez o parte din investitia pe care o fac acum.


Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Bogdan Vasile  
Membru din: 14 Jan 2014 19:47:14

Despre autor:
Pasionat de optimizare si marketing online pentru pagini web de prezentare afaceri sau pentru magazine virtuale si cataloage ecommerce..

Articole publicate: 35
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10