Masini rulate – avantaje multiple de a intra in posesia unei noi masini la preturi reduse Masini rulate – avantaje multiple de a intra in posesia unei noi masini la preturi reduse
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Un nou autoturism chiar daca pare o idee tentanta poate prezenta anumite dezavantaje care se concretizeaza cel mai des in preturile riicate pe care le au. In acelasi timp, masinile noi se devalorizeaza in maxim 3 ani si prin urmare achizitia lor poate reprezenta o cheltuiala care nu se mai amortizeaza. Tinand cont de acelasi principiu cum ca automobilele se devalorizeaza extrem de rapid, exista posibilitatea de aachizitiona  masini r
Publicat pe 16 May 2017 08:45:06 de sulumorp
Categoria: Afaceri Subcategoria: Oportunitati
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Un nou autoturism chiar daca pare o idee tentanta poate prezenta anumite dezavantaje care se concretizeaza cel mai des in preturile riicate pe care le au. In acelasi timp, masinile noi se devalorizeaza in maxim 3 ani si prin urmare achizitia lor poate reprezenta o cheltuiala care nu se mai amortizeaza.

Tinand cont de acelasi principiu cum ca automobilele se devalorizeaza extrem de rapid, exista posibilitatea de aachizitiona  masini rulate - solutii mult mai eficiente si cu mult mai multe avantaje de cat masinile noi.

Leasing Automobile – solutii practice pentru masinile rulate

Leasing Automobile este o companiei care detine o experien?? vasta in domeniul comercializarii masinilor rulate, compania fiind prezenta pe piata romana a masinilor inca din anul 2000. Experienta pe care a acumulat-o compania in timpul perioadei de activitate permite ca serviciile oferite de acesta sa corespunda celor mai inalte standarte care se impun in acest doemniu al vanzarii masinilor rulate.

Pe langa faptul ca masinile rulate detin oeturi mici la care pot fi achizitionate, acestea mai pot fi achizitionate si in regim de leasing auto. Aceste credite de finantare a achizitionarii masinilor rulate permite ca eistemul respectiv sa fie deschis spre publicul larg neexistand restrictionari in privin?a categoriilor de persoane care pot intra in posesia unui alt model de masina .

Creditele de finantare aachizitionarii masinilor rulate pot fi obtinute prin intermediul multitudinii de parteneriate pe care compania Leasing Automobile le detine cu cele mai renumite renumite astfel de societ??i cum ar fi: Idea Leasing, Bt Leasing, Raiffeisen Leasing.

Avantajele achizitionarii masinilor rulate – posibilittea de a intra in posesia unei masini calitative

  • Principalul motiv pentru care personele se orienteaza spre achizitionarea masinilor rulate, dar si cel mai mare qvantaj al unui astfel de sistem este faptul ca preturile acetor masini sunt cu mult mai scazute de cat la masinile noi. Acest aspect permite sa se economiseasca bani si resurse.

  • Ma?inile rulate, dat fiind faptul ca au preturi mult mai reale si mult mai accesibile pot fi achizi?ionate ccu bugete mici si cu toate acestea sa se aleaga un modl performant si care sa provina de la un brand renumit.

  • Anumite masini rulate dintr-o clasa superioara achizitioate cu un buget cu care se poate cumpara o masina noua dar cu caracteristici mai slabe poate avea o durata mult mai lunga de cat cele din urma.

  • Compania Leasing Automobile importa masini rulate din strainatate, cu precadere din Germania, ceea ce permite ca aceste modele sa nu fie uzate, lucru care in Romana se intampla cel mai des din cauza infrastructuri.

Leasing Automobile – partenerul tau in conceperea celor mai avantajoase solutii pentru achizitionarea masinilor rulate

Compania Leasing Automibile datorita experientei pe care o detine in doemniul vanzarii – cumpararii masinilor rulate implementeazain permanenta noi solutii pentru ca aceste servicii sa fie cat mai accesibile pentru publicul larg.

Compania ofera in acelasi timp suportul necesar pe toata perioada cautarii si realizarii contractului de vânzare cump?rare sau a contractului de finantare pentru o masina rulata.

Serviciile oferite de compania Leasing Automobile care vizeaza achizitionarea unei masini rulate sunt disponibile pentru orice persoana, pentru informatii suplimentare puteti apela 074114488 sau sa trimiteti un mail la adresa office@leasingautomobile.ro.  

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Romulus Puiu 
Membru din: 04 May 2016 20:58:53

Despre autor:

Articole publicate: 26
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10