Infiintarea firmei - cum sa faci totul mult mai usor Infiintarea firmei - cum sa faci totul mult mai usor
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Infiintarea propriei firme este un moment important pentru orice spirit antreprenor. Sansele ca afacerea sa reuseasca sa supravietuiasca in primul an de activitate (cel mai dificil) depind de foarte multi factori. Unii mai usor de gestionat, altii mult mai greu de controlat. Lipsa de experienta in mediul afacerilor poate fi de multe ori o piedica in succesul unei afaceri, tocmai de aceea este destul de important ca primii pasi sa fie foarte bine
Publicat pe 19 Mar 2015 13:33:46 de brainiac
Categoria: Afaceri Subcategoria: Oportunitati
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Infiintarea propriei firme este un moment important pentru orice spirit antreprenor. Sansele ca afacerea sa reuseasca sa supravietuiasca in primul an de activitate (cel mai dificil) depind de foarte multi factori. Unii mai usor de gestionat, altii mult mai greu de controlat. Lipsa de experienta in mediul afacerilor poate fi de multe ori o piedica in succesul unei afaceri, tocmai de aceea este destul de important ca primii pasi sa fie foarte bine ganditi.


Pentru ca efortul sa fie mai usor de realizat, primul pas pe care il ai de facut este sa cauti consultanta de specialitate. Infiintarea unei firme poate lua destul de mult timp, mai ales daca nu ai mai facut niciodata asta pana acum. Va trebui sa te decizi asupra formei de organizare, documentele de completat, rezervarea denumirii societatii, depunerea capitalului social, depunerea dosarului la oficiul registrului comertului, inregistrarea obiectului de activitate, conceperea si redactarea documentelor precum si alte aspecte legale.


Un alt lucru foarte important pe care va trebui sa il ai in vedere din momentul infiintarii firmei, este cine se va ocupa de partea de contabilitate. Cel mai bine este sa reusesti sa gasesti colaboratori pe termen lung, in care sa poti avea incredere, profesionisti pregatiti sa faca fata provocarilor pentru afaceri aflate la inceput de drum. Dificultatile pot fi numeroase si apar in diverse forme. Tocmai de aceea, experienta profesionistilor de infiintari firme si dezvoltarea lor, poate fi o metoda prin care sa reusesti in afacerea ta.


Cu totii stim cat de greu poate sa fie sa te incurci in birocratia romaneasca si mai ales cat de mult timp poate sa ocupe. Tocmai de aceea, o varianta la care apeleaza foarte multi este aceea in care ii lasa pe altii sa faca asta in locul lor.


Astfel ca, din momentul in care ai decis ca vrei sa-ti infiintezi propria firma, ai inceput sa iti faci un plan de afaceri realist, de care sa te tii, ceea ce mai ai de facut este sa cauti specialisti in infiintari firme care sa te ajute sa atingi succesul.


Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

gabi writer 
Membru din: 01 Nov 2012 08:59:24

Despre autor:
Scriu cu pasiune pe diverse teme, articole unice si originale. 

Articole publicate: 163
Scoring autor: 8.573

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10