De ce sa iti cumperi mai scump acoperisul? De ce sa iti cumperi mai scump acoperisul?
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description:     In momentul cand s-a ajuns la acoperis si ne gandim sa facem un pic de economie, ne ingrozeste gandul la cat mai avem de investit in casa. Poate nu multe persoane au incredere in conceptul online, dar nu ai cum sa dai gres!  In online stocurile nu exista, acestea vin direct de la fabrica, de aici rezultand adaosul mic care se reflecta in pret.Poti accesa site-ul unde gasesti toti producatorii. Tu nu pierzi timp sa contacte
Publicat pe 17 Jan 2017 08:03:03 de V.Lucia
Categoria: Afaceri Subcategoria: Oportunitati
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


  
  In momentul cand s-a ajuns la acoperis si ne gandim sa facem un pic de economie, ne ingrozeste gandul la cat mai avem de investit in casa. Poate nu multe persoane au incredere in conceptul online, dar nu ai cum sa dai gres!

  In online stocurile nu exista, acestea vin direct de la fabrica, de aici rezultand adaosul mic care se reflecta in pret.
Poti accesa site-ul unde gasesti toti producatorii. Tu nu pierzi timp sa contactezi toti producatorii din tara, care oricum de cele mai multe ori te trimit la distribuitorii locali ai fiecaruia. Aceasta este reteta clasica si asa cumperi mai scump.
  Unii distribuitori sau montatori locali iau cateva foi de tabla in plus si fac si elementele sistemului pluvial, proprietarul nestiind ca nu sunt calitative si binenteles, nu tin in timp..Stiti cum este: “lasa ca merge si asa”. Tot ei vin cu resturi de la alte lucrari. Aceste resturi, desi au aceeasi culoare, ele sunt din loturi diferite, iar dupa un an, aceste diferente incep sa devina vizibile.
   Mai sunt asa zisii meseriasi care fac orice sa se agate de client, dau marimile mai mici, special, sa para ca o sa coste mai putin. Iar la final sa te coste cu 30% mai mult ..

   Alt caz este tigla metalica de top luata cu accesorii si sistem de scurgere slab calitativ. Sa tragem o concluzie:
  *Producatorul* = produce si vinde distribuitorilor;
  *Distribuitorul* = doar vinde;
  *Montatorul* = doar monteaza;
 Distrugem miturile:

   Clientul final cumpara mai ieftin de la producator(fals).
Producatorul vinde cu aceleasi preturi si la distribuitor si la clientul final(fals). Se vinde mai scump la clientul final .
  Montatorul iti aduce tabla mai ieftin, ca are el contract cu producatorul(fals).          Montatorul are contract de comision si clientul ajunge sa cumpere mai scump.

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Lucia Vindem 
Membru din: 17 Jan 2017 07:44:35

Despre autor:

Articole publicate: 1
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10