De ce sa deveniti firma partenera Lyoness? De ce sa deveniti firma partenera Lyoness?
Rated 5/5 bazat pe 2 voturi
Product description: Lyoness, comunitatea de cumparaturi activa la nivel international, dar si program de fidelizare, ofera atat cumparatorilor cat si firmelor partenere, avantaje imbatabile si multe beneficii. Avand peste 2,6 milioane de membri in intreaga lume, Lyoness pune la dispozitia fiecarui partener comercial o retea uriasa de potentiali clienti, al caror scop comun este sa cumpere exclusiv de la firmele partenere Lyoness, pentru ca acestea le ofera posi
Publicat pe 22 Apr 2013 19:20:59 de
Categoria: Afaceri Subcategoria: Oportunitati
Acorda o nota acestui articol:
10.
0


Lyoness, comunitatea de cumparaturi activa la nivel international, dar si program de fidelizare, ofera atat cumparatorilor cat si firmelor partenere, avantaje imbatabile si multe beneficii. Avand peste 2,6 milioane de membri in intreaga lume, Lyoness pune la dispozitia fiecarui partener comercial o retea uriasa de potentiali clienti, al caror scop comun este sa cumpere exclusiv de la firmele partenere Lyoness, pentru ca acestea le ofera posibilitatea de a-si valorifica avantajele de membru.


Abordare multilaterala

Lyoness depune eforturi sustinute pentru a-i indruma pe membrii sai in mod concentrat la firmele partenere. Scopul este de a face experienta cumparaturilor cat mai placuta si mai eficienta tuturor celor implicati, pentru ca membrii sa doreasca si sa îsi poata valorifica avantajele de cumparaturi pentru orice necesitate. Din acest motiv, sunt dezvoltate în permanenta actiuni de marketing pentru companiile partenere Lyoness, care sa prezinte membrilor gama completa de optiuni pe care le au la dispozitie, pentru a-si face cumparaturile.

Lyoness valorifica si sustine fiecare comerciant si furnizor de servicii, in eforturile sale de atragere si fidelizare a clientilor, prin variate platforme disponibile in medii multiple: indiferent daca este vorba despre revista Cashback, Lyoness.TV, brosuri de informare, bannere pe site-ul Lyoness.net, newsletter-uri sau propria pagina Loyalty-Partner. Avantajele pentru firmele partenere sunt evidente in acest context. In beneficiul acestora, Lyoness dezvolta masuri de marketing, fara ca firmele sa fie nevoite sa aloce un buget de marketing propriu.

 

Potential remarcabil

Peste 2,6 milioane de potentiali clienti, masuri concentrate de marketing, la care se adauga asistenta tehnica si serviciile in beneficiul clientilor. Lyoness ofera firmelor partenere un pachet complet si sustenabil, care nu se rezuma doar la atragerea clientilor, ci este conceput pentru a garanta satisfactia acestora. Astfel, Lyoness sustine firmele partenere sa castige clienti noi si contribuie la fidelizarea clientilor vechi. Membrii comunitatii de cumparaturi Lyoness, fac la randul lor cumparaturi in mod concentrat de la firmele partenere si beneficiaza astfel de avantaje, ceea ce conduce la o situatie de câstig pentru toate partile implicate.


Acorda o nota acestui articol:
10
,0


Recomandari:


Despre autor:

Seo Lyoness 
Membru din: 14 Mar 2013 13:45:33

Despre autor:

Articole publicate: 10
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10