Cum sa fii mai vizibil intr-un site de anunturi gratuite Cum sa fii mai vizibil intr-un site de anunturi gratuite
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Site-urile de anunturi gratuite au devenit relativ recent instrumente utile atat pentru cei care au de vandut lucruri de care nu mai au nevoie, cat si pentru cei care au de cumparat anumite obiecte, dar nu au la dispozitie un buget foarte mare, sau pur si simplu considera ca e mai eficient sa il cumpere de pe un site de anunturi gratuite.1. Scrie un titlu clar si “la obiect”Unul din primele lucruri pe care le vede un utilizator in site-ul de anun
Publicat pe 10 Dec 2013 14:23:11 de brainiac
Categoria: Afaceri Subcategoria: Oportunitati
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Site-urile de anunturi gratuite au devenit relativ recent instrumente utile atat pentru cei care au de vandut lucruri de care nu mai au nevoie, cat si pentru cei care au de cumparat anumite obiecte, dar nu au la dispozitie un buget foarte mare, sau pur si simplu considera ca e mai eficient sa il cumpere de pe un site de anunturi gratuite.


1. Scrie un titlu clar si “la obiect”

Unul din primele lucruri pe care le vede un utilizator in site-ul de anunturi este titlul. Tocmai de aceea este foarte important ca acesta sa fie suficient de usor de inteles si in acelasi timp sa atraga atentia. Pentru ca un titlu sa fie, de efect, ceea ce ai de facut este sa oferi aproximativ trei informatii relevante pentru cel care citeste. Limiteaza-te la lucruri de tipul: vand telefon marca, culoarea (daca e disponibil in mai multe), stare de uzura, alte beneficii incluse (cablu de date, casti, husa etc). Scopul tau este sa atragi atentia printr-un element care sa convinga utilizatorul simplu ca urmeaza sa primeasca mai mult decat pentru un alt telefon.


2. Ofera informatii relevante

Odata ce a trecut de titlu, este la fel de important ca in interiorul anuntului sa existe informatii utile, care sa ajute un potential cumparator sa ia o decizie. In urma informatiilor pe care le pui la dispozitie, utilizatorul trebuie sa isi dea seama daca ceea ce ai de vanzare i se potriveste sau nu.

Tonul din anunt trebuie sa fie suficient de prietenos, astfel incat, utilizatorul sa se simta liber sa te contacteze pentru mai multe informatii in cazul in care are nevoie de ele.


3. Afizeaza imagini luminoase

Imaginile sunt si ele o parte importanta din anuntul tau. Ai grija sa fie cat mai clare si sa fie mai mult de una. De cele mai multe ori imaginile pot fi mult mai convingatoare decat textul anuntului. Mai mult decat atat, este destul de important ca aceastea sa fie facute la rezolutie suficient de buna.


4. Fii disponibil

O vanzare nu se va putea realiza repede daca in momentul in care un potential cumparator nu reuseste sa te gaseasca. Astfel ca, un alt lucru pe care il vei avea de facut este sa ramai disponibil pentru ca vanzarea sa fie facuta cat mai repede. Va fi nevoie de un mic efort de timp, din partea ta, insa beneficiul este de a nu mai astepta foarte mult apoi pana sa atingi scopul pe care ti l-ai propus prin site-ul de anunturi gratuite.

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

gabi writer 
Membru din: 01 Nov 2012 08:59:24

Despre autor:
Scriu cu pasiune pe diverse teme, articole unice si originale. 

Articole publicate: 163
Scoring autor: 8.573

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10