Cum sa ai cheltuieli minime la infiintarea firmei Cum sa ai cheltuieli minime la infiintarea firmei
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Infiintarea propriei firme poate da destul de multe batai de cap si in acelasi timp presupune destul de multe cheltuieli. Ca sa reusesti sa faci o firma sa stea pe picioare, sa reuseasca cel putin sa supravietuieasca pe piata in primul an de activitate. Infiintarea unei firme inseamna in primul rand o investitie pe care o ai de facut, tocmai de aceea trebuie sa acorzi destul de multa atentie fiecarui detaliu pentru care ai de platit cate ceva. Ex
Publicat pe 19 Mar 2015 13:29:33 de brainiac
Categoria: Afaceri Subcategoria: Oportunitati
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Infiintarea propriei firme poate da destul de multe batai de cap si in acelasi timp presupune destul de multe cheltuieli. Ca sa reusesti sa faci o firma sa stea pe picioare, sa reuseasca cel putin sa supravietuieasca pe piata in primul an de activitate.


Infiintarea unei firme inseamna in primul rand o investitie pe care o ai de facut, tocmai de aceea trebuie sa acorzi destul de multa atentie fiecarui detaliu pentru care ai de platit cate ceva.


Experienta in infiintarea de firma poate fi cruciala intr-o astfel de etapa de inceput. Tocmai de aceea este destul de important ca fiecare leu pe care il cheltuiesti, sa stii foarte bine unde se duce, de ce ajunge acolo si in ce masura vei obtine o intoarcere a investitiei.


Reducerea cheltuielilor incepe inca de la infiintarea firmei. Primul pas pe care il ai de facut este ca la infiintarea firmei sa faci alegeri potrivite pe termen lung. In cazul in care nu ai suficient de multe cunostinte din aceasta arie, ceea ce ai de facut este sa contactezi o echipa de specialisti, care sa te ajute sa iei decizii. Mai mult decat atat, acestia se pot ocupa de infiintarea firmei, oferindu-ti in acelasi timp consultanta pentru proiectul tau.


Desi ai putea crede ca de fapt este o cheltuiala in plus, ajutorul primit din partea unei firme specializate in infiintari firme, te va ajuta sa reusesti sa faci primii pasi intr-o directie buna. Infiintarea firmei de catre altcineva, te va ajuta in acelasi timp sa castigi mai mult timp, lasandu-ti posibilitatea sa te ocupi cu alte aspecte la fel de importante pentru rezultate pozitive: crearea de relatii cu furnizori, atragerea clientilor, motivarea angajatilor (in cazul in care acestia exista) s.a.m.d. La inceputul activitatii, fiecare resursa pe care o ai trebuie folosita eficient, avand tot timpul in vedere un plan pe termen lung.


Astfel ca, ceea ce ai de facut pentru viitoarea ta firma, este sa incepi sa descoperi cateva oferte de infiintari firme si sa iti dai seama care este mai potrivita pentru tine.


Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

gabi writer 
Membru din: 01 Nov 2012 08:59:24

Despre autor:
Scriu cu pasiune pe diverse teme, articole unice si originale. 

Articole publicate: 163
Scoring autor: 8.573

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10