Cum obtii sediu social la avocat Cum obtii sediu social la avocat
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Infiintarea propriei firmei poate insemna destul de multe costuri, ceea ce poate fi dificil pentru antreprenori aflati la inceput de drum si fara experienta. De aceea, stabilirea sediului social la un cabinet de avocatura poate sa fie de un real folos. Acest lucru inseamna ca antreprenorul nu mai are nevoie, pe de o parte, sa plateasca o chirie foarte mare pentru un spatiu special inchiriat pentru firma lui si in acelasi timp nu trebuie sa astept
Publicat pe 19 Mar 2015 13:27:06 de brainiac
Categoria: Afaceri Subcategoria: Oportunitati
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Infiintarea propriei firmei poate insemna destul de multe costuri, ceea ce poate fi dificil pentru antreprenori aflati la inceput de drum si fara experienta. De aceea, stabilirea sediului social la un cabinet de avocatura poate sa fie de un real folos. Acest lucru inseamna ca antreprenorul nu mai are nevoie, pe de o parte, sa plateasca o chirie foarte mare pentru un spatiu special inchiriat pentru firma lui si in acelasi timp nu trebuie sa astepte foarte mult timp pentru infiintarea firmei. Un alt avantaj, spre deosebire de stabilirea sediului social in apartament, este ca nu mai sunt necesare aprobarile vecinilor sau asociatiei de proprietari.


Stabilirea sediul social la cabinetul de avocatura inseamna mai putina bataie de cap si costuri reduse. Iata ce ai de facut pentru a obtine acest lucru, avand in acelasi timp siguranta ca faci o alegere buna.


1. Cauta informatii relevante

Internetul este cea mai buna resursa prin care sa obtii informatii relativ usor, din mai multe puncte de vedere si in acelasi timp relevante pentru intrebarile pe care le ai despre acest tip de stabilire a sediului social.


Intra pe mai multe site-uri de specialitate si asigura-te ca ai gasit atat informatii de tip oficial, legislatia privitoare la stabilirea sediului social, dar si diverse pareri ale profesionistilor din domeniu cu privire la acest subiect.


2. Cauta cabinete de avocatura potrivite

Odata ce ai obtinut o baza de informatii si ti-ai dat seama de tip de oferta ar fi mai potrivita pentru tine, poti incepe sa cauti cabinete de avocatura care sa se potriveasca cerintelor tale. Incearca sa alegi acele cabinete aflate cat mai aproape de tine, de preferat, sa fie cel putin in acelasi sector.


Sediul social la cabinetul de avocatura inseamna pentru antreprenor ca nu mai este necesar sa se duca la ANAF pentru documentul cu drept de folosinta asupra spatiului cu destinatie de sediul social, reducerea duratei de infiintare de la 7 la 2 zile, semnarea unui singur document juridic: contractul de asistenta juridica.


3. Iti selectezi partenerii din ofertele gasite

Dupa ce ai strans cateva oferte care ti se par a fi potrivite, incearca sa faci alegerea finala. Suna cabinetul de avocatura care ti se pare cel mai potrivit. Pastreaza si celelalte oferte gasite. In cazul in care vei mai avea nevoie de ele.


Poti avea sediul social la avocat timp de un an. In tot acest timp, poti schimba cabinetul de avocatura ales initial, cu un altul care sa se potriveasca mai bine.

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

gabi writer 
Membru din: 01 Nov 2012 08:59:24

Despre autor:
Scriu cu pasiune pe diverse teme, articole unice si originale. 

Articole publicate: 163
Scoring autor: 8.573

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10