Cum hranim cainii corespunzator? Cum hranim cainii corespunzator?
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description:     Cainii sunt fara indoiala vietatile cele mai preferate de catre oamenii atunci cand vine vorba de alegerea unui animal de companie. Simpla existenta a acestora imprejurul gospodariilor noastre ne da un sentiment inexplicabil de bucurie. Din acets motiv, majoritatea detiatorilor de animale de companie, cauta solutii eficiente pentru a-i pastra pe acestia mereu sanatosi. Cel mai important aspect care se afla in stransa legatura c
Publicat pe 20 Mar 2015 11:24:30 de petsmag
Categoria: Afaceri Subcategoria: Oportunitati
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


    Cainii sunt fara indoiala vietatile cele mai preferate de catre oamenii atunci cand vine vorba de alegerea unui animal de companie. Simpla existenta a acestora imprejurul gospodariilor noastre ne da un sentiment inexplicabil de bucurie. Din acets motiv, majoritatea detiatorilor de animale de companie, cauta solutii eficiente pentru a-i pastra pe acestia mereu sanatosi. Cel mai important aspect care se afla in stransa legatura cu sanatatea acestora este fara indoiala calitatea hranii si modalitatea in care ii hranim. Practic acest lucru este una dintre responsabilitatile pe care achizitionarea unui caine le atrage.

Hrana caini - Petsmag.ro

    In materie de hrana pentru caini, putem afirma faptul ca la ora actuala industria producatoare de hrana destinata cainilor s-a dezvotat in mod considerabil iar astazi avem acces la o varietate mare de tipuri de hrana pentru acestia. Insa aceasta diversitate este aspectul care adesea genereaza mari dileme stapanilor de patrupede. Iata cateva sfaturi utile despre hrana si modalitatea de hranire a acestora.

    In general exista pe piata doua tipuri de hrana, sub forma usacata, de granule si respectiv umeda sub forma de conserva. Indiferent de tipul de hrana pe care il alegeti, cainele va beneficia de toti nutrientii necesari cresterii si dezvoltarii corespunzatoare. Ttodata nu exista o cantitate optima de hrana pe care sa o administrati unui caine, ci va trebui sa va informati foarte bine despre rasa de caine pe care o detineti. Cea mia simpla modalitate de a ajunge la o cantitate optima de hrana este aceea de a observa cu atentie cata hrana mai ramane in recipientul acestuia. In cazul in care ramane multa hrana, data viitoare administrati o cantitate mai mica pana cand acesta nu mai lasa nimic in recipient. Aveti totusi in vedere ca aceasta sa nu fie prea putina, pentru a nu aparea riscul subnutritiei.

    O hrana de calitate trebuie sa contina o serie de nutrienti precum vitamine, minerale si proteine. In general hrana industriala contine o cantitate optima din fiecare astfel ca nu puteti face alegeri gresite in ceea ce priveste alegerea acesteia. Pentru catelusii cu varsta sub un an, achizitionati hrana de tip junior de la Petsmag, hrana special conceputa pentru acestia. Nu uitati simultan de apa. Este un element esential pentru digerarea corespunzatoare a hranei.

    Evitati sub orice forma administrarea de alcool, aluat, oase de pui, ciocolata, ceapa,usturoi sau cafea. Toate aceste ingrediente sunt toxice pentru organismul canin. Oasele de pui desi nu sunt toxice, pot perfora cu usutrinta intestinele cainelui.

   

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

pr Adriana 
Membru din: 05 Mar 2015 10:59:26

Despre autor:
Petsmag.ro este un magazin online care ofera spre comercializare hrana caini, hrana pisici, hrana pasari, hrana pesti sau pentru rozatoare.

Articole publicate: 2
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10