Cum gasesti rapid ce ai nevoie intr-un site de anunturi gratuite Cum gasesti rapid ce ai nevoie intr-un site de anunturi gratuite
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Site-urile de anunturi gratuite au devenit cea mai simpla metoda prin care sa obtii rapid, la un pret mult mai mic, orice ai avea nevoie. Pentru ca intr-un site de anunturi gratuite exista sute de anunturi intr-o aceeasi categorie de produs, unele mai noi, altele mai vechi si poate neactualizate, este destul de posibil ca o cautare prin intermediul site-ului sa devina destul de  greoaie. Pe de o parte, te ajuta foarte mult functiile de cauta
Publicat pe 20 Jan 2014 16:49:37 de brainiac
Categoria: Afaceri Subcategoria: Oportunitati
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Site-urile de anunturi gratuite au devenit cea mai simpla metoda prin care sa obtii rapid, la un pret mult mai mic, orice ai avea nevoie. Pentru ca intr-un site de anunturi gratuite exista sute de anunturi intr-o aceeasi categorie de produs, unele mai noi, altele mai vechi si poate neactualizate, este destul de posibil ca o cautare prin intermediul site-ului sa devina destul de  greoaie. Pe de o parte, te ajuta foarte mult functiile de cautare ale site-ului de anunturi gratuite, insa in acelasi timp poti intampina dificultati in a gasi produsul de care ai nevoie intr-o multitudine de oferte. Iata deci ce poti face pentru a nu pierde foarte mult timp intr-un astfel de site.


Bara de cautare a site-ului

Orice site de anunturi gratuite are integrate functii de cautare, mai mult sau mai putin avansate. Acestea te vor ajuta, in functie de zona in care stai si in functie de tipul produsului pe care il doresti, sa reusesti sa gasesti toate ofertele disponibile pe site. Insa pentru ca de cele mai multe ori, acestea sunt destul de numeroase, va trebui sa faci in asa fel incat sa reusesti sa faci o alegere finala satisfacatoare.


Selectie rapida

In primul rand, vei avea de facut o “preselectie”. Te ajuta sa pornesti cu o baza destul de mare de oferte. O prima selectie nu ar trebui sa aiba mai mult de unul, doua criterii de departajare. Va trebui sa te uiti initial, sa vezi daca produsul din oferta este cel pe care il cauti, apoi, mai poti selecta ofertele in functie de pret, culoare, stare de uzura sau orice alt criteriu il consideri a fi deosebit de important.


Selectie avansata

In cea de-a doua parte a selectiei, cea avansata, vei pute trece deja la o selectie mult mai rafinata, din care sa poti alege oferta cea mai potrivita. Aici poti intregra criterii de tipul, cele mai noi oferte, extra gifts s.a.m.d. In felul acesta vei avea mai multe sanse sa gasesti si sa obtii o varianta cat mai buna pentru ceea ce ai nevoie.


Rezerve

In timpul celei de-a doua selectii pe care o faci, o idee buna ar putea fi si aceea de a-ti selecta cateva rezerve. In felul acesta, in cazul in care prima oferta pe care ai pus ochii s-a vandut deja, ori descoperi ca nu mai este potrivita pentru tine, sa ai cel putin o a doua oferta pe care sa te poti baza.


Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

gabi writer 
Membru din: 01 Nov 2012 08:59:24

Despre autor:
Scriu cu pasiune pe diverse teme, articole unice si originale. 

Articole publicate: 163
Scoring autor: 8.573

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10