Bursa Romana de Afaceri pune la dispozitia companiilor 10 vouchere gratuite la serviciile Networking din platforma RBE Connect Bursa Romana de Afaceri pune la dispozitia companiilor 10 vouchere gratuite la serviciile Networking din platforma RBE Connect
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Bursa Romana de Afaceri a initiat un program prin care pune la dispozitia companiilor cu activitate relevanta in economia Romaniei, a unui numar de 10 vouchere gratuite / luna, la serviciile Networking ale platformei de business matchmaking RBE Connect.Voucher-ul in valoare de 150 Euro, ofera posibilitatea oamenilor de afaceri sa isi listeze gratuit compania in platforma bilingva RBE Connect, crescand astfel vizibilitatea ei pe plan international
Publicat pe 20 Oct 2016 11:27:17 de PRbox
Categoria: Afaceri Subcategoria: Oportunitati
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Bursa Romana de Afaceri a initiat un program prin care pune la dispozitia companiilor cu activitate relevanta in economia Romaniei, a unui numar de 10 vouchere gratuite / luna, la serviciile Networking ale platformei de business matchmaking RBE Connect.

VOUCHER

Voucher-ul in valoare de 150 Euro, ofera posibilitatea oamenilor de afaceri sa isi listeze gratuit compania in platforma bilingva RBE Connect, crescand astfel vizibilitatea ei pe plan international, sa isi promoveze propriile oportunitati de afaceri si investitii si solicitarile de parteneriat. Nu in ultimul rand, aceste vouchere ofera firmelor acces gratuit pentru un an la serviciile de Business Networking prin platforma de business matchmaking RBE Connect.

Primele companii care au beneficiat deja de vouchere gratuite si care au devenit membre RBE Connect sunt din domenii diverse, precum: industria de ambalaje, IT&C, tehnologii si produse industriale, software.

Astfel, companii precum : “Donau Invest” , “IT Exclusiv Design” , “ MINI CRM” , “Proinvest Group” s.a s-au calificat pentru a obtine voucherele gratuite oferite de Bursa Romana de Afaceri pe durata Targului pentru industria de ambalaje PACK EXPO, a Conferintei si Expozitiei Internet & Mobile World 2016 si aTargului International Tehnic TIB. Reprezentanti ai Bursei Romane de Afaceri au vizitat standurile anumitor companii expozante, au discutat si au schimbat oportunitati si idei de afaceri, ulterior au oferit vouchere gratuite, oamenilor de afaceri interesati de beneficiile platformei de business matchmaking RBE Connect.

RBE Connect este prima si cea mai complexa platforma de business matchmaking si marketing digital din Romania. Platforma digitala conecteaza oamenii de afaceri si companiile la noi piete de desfacere si parteneri de afaceri, idei si afaceri de vanzare, oportunitati de afaceri si investitii la nivel global.

Facandu-ti profil de business intr-o platforma de afaceri cu reputatie, iti poti consolida atat imaginea ta ca profesionist cat si a companiei pe care o reprezinti, dar si sa gasesti noi parteneri de afaceri, idei de afaceri de succes, afaceri de vanzare sau alte oportunitati de investitii si dezvoltare a afacerii tale. In platforme digitale de afaceri ca cea dezvoltata de Bursa Romana de Afaceri, poti sa iti construiesti profil personal de business, profil de companie si sa iti promovezi produsele, serviciile, oportunitati si propuneri de afaceri la nivel international. Obtii astfel o vizibilitate internationala atat pentru produsele si serviciile tale, dar si pentru propunerile de afaceri pe care afacerea le poate genera. Vei intra astfel in “radarul” investitorilor si partenerilor de afaceri mult doriti. De aici depinde mult si de tine.

Mai mult, astfel de platforme de afaceri online au listate si evenimentele de business networking din zona ta, si iti poti face bookingul on-line direct din platforma.

Mai multe detalii poti citi pe platforma de comunicate de presa si promovare online PRbox.ro, la acest link - Vouchere Networking in RBE Connect.

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Aursulesei Andrei 
Membru din: 20 Oct 2016 11:18:42

Despre autor:
PRBOX.ro este un instrument de comunicare si informare publica, care se adreseaza Companiilor, Organizatiilor, Institutiilor, Mass-Media. Acest serviciu vine in intampinarea tuturor celor implicati in sfera relatiilor publice, oferindu-le posibilitatea de a isi face cunoscute propriile activitati si organizatii, prin intermediul comunicatelor de presa si a diverselor servicii de promovare on-line pe care le oferim.

Articole publicate: 1
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10