Alarma pentru apartament si pentru tine Alarma pentru apartament si pentru tine
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: De foarte multe ori primim in magazinele noastre din tara tot felul de cereri, de la interfoane foarte scumpe, tehnologizate pana la sisteme de alarma si sisteme de supraveghere.  Este evident ca incerca de fiecare data sa satisfacem orice cerinta pentru ca ne dorim sa plecati de la noi cu zambetul pe buze si sa zambiti de fiecare data cand folositi produsele noastre. In ultima vreme tot mai multi clienti ne cer sisteme de alarma pentru apar
Publicat pe 17 Aug 2015 06:44:00 de georgescucatalin85
Categoria: Afaceri Subcategoria: Oportunitati
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


De foarte multe ori primim in magazinele noastre din tara tot felul de cereri, de la interfoane foarte scumpe, tehnologizate pana la sisteme de alarma si sisteme de supraveghere.  Este evident ca incerca de fiecare data sa satisfacem orice cerinta pentru ca ne dorim sa plecati de la noi cu zambetul pe buze si sa zambiti de fiecare data cand folositi produsele noastre. In ultima vreme tot mai multi clienti ne cer sisteme de alarma pentru apartament, pentru ca, zic ei, se simt mai in siguranta daca au si interfon la usa si sistem de alarma, chiar daca locuiesc la bloc. Avand in vedere ca si in orasele mari rata delicventelor nu este in scadere, tot mai multi clienti isi doresc sa puna la adapost toate bunurile lor, impreuna cu tot ceea ce pretuiesc ei mai mult.

Care este diferenta intre sisteme de alarma pentru apartament si cele pentru casa? Ca si idee, niciuna, pentru ca ambele au exact acelasi scop – pazirea si supravegherea perimetrului. Insa, sistemele de alarma pentru apartament sunt specializate pe suprafete mai mici si nu pot fi amplasate si pe holurile exterioare apartmentului. Daca sistemul de alarma pentru casa poate fi activat pentru senzori de miscare in interiorul curtii, acest lucru este imposibil la aprtament, pentru ca ar fi activat ori de cate ori cineva trece pe langa usa dumneavoastra.  

Astfel, sistemele de alarma pentru apartament au fost create pentru a contoriza activitatea de pe un perimetru mai restrans, cu aceeasi eficacitate ca si sistemele de alarma pentru casa.

Una din noutatile sistemelor de alarma este posibilitatea de conectare la alte dispozitive de securitate cum sunt seifurile, alarmele de incendiu sau camere de supraveghere. Acest aspect este cu atat mai important cu cat aveti in casa seifuri sau alte cutii de valori care pot deveni tinta hotilor, in timpul in care nu sunteti acasa.

Daca sunteti proprietarul unei firme mici care incape intr-un apartament, atunci nu are sens sa investiti in sisteme ample de alarma, o alarma pentru apartament fiind suficienta pentru suprafata respectiva.

Dar, daca doriti mai multe detalii despre sistemele noastre de alarma si despre sistemele de securitate pe care le punem la dispozitioa dumneavoastra, atunci va invitam la unul din punctele noastre de lucru din orasele in care suntem prezenti: Ramnicu Valcea - Str. G-ral Magheru Bl. V6 PARTER, Str. Matei Basarab Bl. 132 Sc. B PARTER, Bucuresti - 1. Pantelimon, B-dul Chisinau nr. 8,Bl. M2 Sc. C PARTER, Sector 2, 2. Giulesti Str. 9 Mai nr. 45A, Sector 6, 3. Crangasi B-dul Contructorilor nr. 31, Bl. 31, Sc. C PARTER, Sector 6 sau Braila Str. Dorobanti Bl. B14 PARTER. Daca nu va regasiti in orasele in care suntem prezenti, nicio problema, suntem alaturi de dumneavoastra pe siteul www.genway.ro, pentru comenzi si alte detalii tehnice, iar pentru informatii suplimentare suntem disponibili de luni pana vinery la numarele de telefon : 0250.73.87.46, 0724.273.523. De asemenea, suntem disponibili la adresele de e-mail :  office@genway.rosales@genway.ro, pentru detalii si alte informatii de care aveti nevoie.   Puneti-va casa la adapost cu sistemele noastre de alarma!


Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

georgescucatalin85 georgescucatalin85 
Membru din: 28 Feb 2014 14:02:04

Despre autor:

Articole publicate: 27
Scoring autor: 3.6

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10