7 greseli frecvente pe care le faci intr-un site de anunturi gratuite 7 greseli frecvente pe care le faci intr-un site de anunturi gratuite
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Site-urile de anunturi gratuite au devenit intr-un timp destul de scurt un intermediar perfect intre cei care au oferte si cei care au diverse cereri. Indiferent ca ai ceva de vanzare ori cauti ceva rapid pe care sa nu dai un pret foarte mare, ceea ce ai de facut este sa pornesti cautarea pe un astfel de site. Aici gasesti sute si mii de anunturi din diverse categorii, de la Imobiliare si Auto pana la Casa si gradina, Moda si accesorii, Sanatate.
Publicat pe 30 Oct 2013 16:56:09 de brainiac
Categoria: Afaceri Subcategoria: Oportunitati
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Site-urile de anunturi gratuite au devenit intr-un timp destul de scurt un intermediar perfect intre cei care au oferte si cei care au diverse cereri. Indiferent ca ai ceva de vanzare ori cauti ceva rapid pe care sa nu dai un pret foarte mare, ceea ce ai de facut este sa pornesti cautarea pe un astfel de site. Aici gasesti sute si mii de anunturi din diverse categorii, de la Imobiliare si Auto pana la Casa si gradina, Moda si accesorii, Sanatate.


Avantajele utilizarii unui site de anunturi gratuite sunt destul de multe si multi le-au descoperit deja. Cu toate acestea sunt destul de frecvente si cazurile in care anunturile postate de cineva nu au niciun efect, iar vanzatorul nu reuseste sa gaseasca pe cineva interesat de oferta lui. Aici ai cateva dintre cele mai frecvente greseli pe care le fac utilizatorii site-urilor de anunturi gratuite, din postura de vanzatori.


1. Ai un anunt fara fotografii

O fotografie face cat o mie de cuvinte, iar cine a spus acest lucru a avut dreptate. Suntem cu totii obisnuiti sa intelegem mai rapid folosindu-ne de imagini decat de cuvinte si cu cat mai multe imagini avem intr-un anunt pe care vrem sa-l postam, cu atat mai multe sanse exista ca oamenii sa ii acorde atentie, pentru simplu motiv ca le salveaza din timp pentru a intelege despre ce este vorba in anunt.


Un al doilea motiv pentru care este bine sa te folosesti de imagini in anuntul pe care il ai de publicat este acela ca oamenii au mai multa incredere in anunturile cu imagini, deoarece le certifica intr-o oarecare masura veridicitatea. Lipsa informatiilor si a imaginilor lasa loc interpretarilor, iar de cele mai multe nu sunt unele favorabile vanzatorilor. Lipsa unor imagini poate fi interpretata ca o lipsa de interes fata de anunt si implicit fata de oferta, dar poate fi vazuta si ca fiind o oferta indoielnica.


2. Ai un titlu ambiguu

Un titlu bun intr-un anunt gratuit ar trebui sa contina informatii relevante pentru vizitatorii site-ului. Este important ca acesta sa contina si anumite cuvinte cheie prin care utilizatorul sa identifice rapid daca anuntul tau este unul care il intereseaza. Cel mai bine este sa incerci sa oferi in titlu aproximativ trei informatii esentiale despre ceea ce ai de vanzare, de exemplu: “Rulota Knaus de 4 persoane” sau “Vand bicicleta pentru copii demontabila” s.a.m.d.3. Nu oferi suficiente informatii in anunt

Textul anuntului este pentru a detalia informatiile din titlu si pentru a le completa si cu altele care ar putea fi relevante pentru utilizator. Nici in titlu si nici in anunt nu isi au rostul “floricelele”. Ai totusi grija sa folosesti fraze complete, fara prescurtari inutile; anuntul nu trebuie sa sune ca o telegrama.


Si aici este bine sa te folosesti de cuvinte cheie, astfel incat anuntul tau sa fie gasit rapid la cautarea pe site.


4. Nu il incadrezi in categoria potrivita

Fiecare anunt pe care il postesti intr-un site se potriveste unei anumite categorii. Vei vedea ca nu toate site-urile de anunturi gratuite pastreaza aceleasi categorii. Identifica cea mai potrivita categorie pentru anuntul tau si posteaza-l acolo.


5. Nu verifici anuntul inainte sa il postezi

Odata ce anuntul tau a fost redactact, ai urcat si fotografiile, nu il posta inainte sa il mai verifici odata. Este posibil sa descoperi ca ai mancat litere sau chiar informatii relevante. O situatie mai riscanta este sa nu fi trecut corect numarul de telefon ori adresa de mail, ceea ce inseamna ca utilizatorii nu te vor putea contacta, iar anuntul tau a fost postat inutil.


6. Nu te folosesti si de alte metode de promovare pentru anuntul tau

Pentru a obtine rezultate cu un anunt postat intr-un site de anunturi gratuite nu este suficient sa il postezi,


Poti sa faci mai mult decat sa postezi un anunt intr-un site de anunturi gratuite, poti sa il promovezi prin propriile metode, fara sa fie nevoie sa platesti nimic. Foloseste-te de site-urile de socializare!

Acum, cele mai multe site-uri de anunturi gratuite au deja integrate butoane de social media, ceea ce iti usureaza foarte mult munca. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa dai click pe iconitele specifice retelelor de socializare, iar anuntul tau publicat va fi afisat pentru toti prietenii pe care ii ai pe Facebook, Google Plus sau Twitter.


7. Nu reactivezi anuntul

Perioada de asteptare pentru a fi contactat in legatura cu un anunt postat, poate fi destul de mare, in functie de mai multe variabile. Din acest motiv, cel mai bine este sa pastrezi mailul de notificare din momentul in care anuntul tau a devenit public pe site. Cel mai probabil acesta va contine si informatiile referitoare la durata de valabilitate a anuntului. Astfel ca, in momentul in care acesta expira si totusi nu ai obtinut un cumparator, sa reactivezi anuntul pentru o alta perioada de timp.


Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

gabi writer 
Membru din: 01 Nov 2012 08:59:24

Despre autor:
Scriu cu pasiune pe diverse teme, articole unice si originale. 

Articole publicate: 163
Scoring autor: 8.573

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10