3 verificari de facut inainte sa publici un anunt gratuit 3 verificari de facut inainte sa publici un anunt gratuit
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Cu tehnologia din zilele noastre, este foarte usor sa gasesti un site de anunturi gratuite si aproape la fel de usor sa si postezi un anunt in zeci de astfel de site-uri, indiferent daca ai o oferta sau cauti ceva. Totusi, un numar mare de anunturi gratuite poate sa se transforme usor in mai putine sanse ca anuntul pe care il postezi sa primeasca un raspuns. Tocmai de aceea ai nevoie sa ii acorzi suficient de multa atentie anuntului tau, astfel i
Publicat pe 18 Oct 2013 10:28:14 de brainiac
Categoria: Afaceri Subcategoria: Oportunitati
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Cu tehnologia din zilele noastre, este foarte usor sa gasesti un site de anunturi gratuite si aproape la fel de usor sa si postezi un anunt in zeci de astfel de site-uri, indiferent daca ai o oferta sau cauti ceva. Totusi, un numar mare de anunturi gratuite poate sa se transforme usor in mai putine sanse ca anuntul pe care il postezi sa primeasca un raspuns. Tocmai de aceea ai nevoie sa ii acorzi suficient de multa atentie anuntului tau, astfel incat sa reusesti sa construiesti unul potrivit pentru un numar cat mai mare de persoane.


1. Verifica titlul anuntului

Titlul unui anunt este foarte important. Acesta nu trebuie sa fie nici prea lung, sa nu oboseasca cititorul si sa il determine sa treaca peste informatie, dar nici prea scurt, astfel incat sa nu reusesti sa transmiti informatiile necesare. Un titlu bun pentru un anunt gratuit trebuie sa contina anumite cuvinte cheie, care sa ii ajute pe ceilalti in momentul in care ei cauta ceea ce tu oferi.

Nu pune anunturi vagi, ori spectaculoase, care nu ofera informatii concrete. Acestea nu vor face decat sa ii indeparteze pe ceilalti.


2. Verifica fotografiile anuntului

In orice anunt, fotografiile sunt teribil de importante. Prin intermediul acestora vei reusi sa atragi atentia, iar in acelasi timp ele te vor ajuta sa arati ceea ce nu poti explica prin intermediul cuvintelor. Nu degeaba se spune ca o imagine face cat o mie de cuvinte. Fotografiile determina un privitor sa acorde mai multa atentie anuntului tau si totodata ii ofera acestuia mai multa credibilitate.


Cel mai bine este ca fotografiile sa fie realizate la rezolutie rezonabila (nici prea mare sa nu iti permita site-ul sa le incarci din cauza dimensiunilor, dar nici prea mica sa nu se distinga clar ce se afla in fotografie). Ar fi bine ca fotografia sa fie suficient de bine luminata, iar decorul din jur sa fie cat mai simplu. In centrul atentiei trebuie sa fie ceea ce ai de vanzare.


Poate ca nu ar strica sa te uiti la cateva tutoriale pe net sa vezi cum ai putea reusi sa faci fotografii cat mai bune, care sa aiba efect si sa transmita ceea ce trebuie celor care se uita la ele.


3. Verifica informatia din anunt

In interiorul anuntului va trebui sa detaliezi titlul cu informatii de interes pentru potentiali cumparatori. Cu cat mai multa informatie, cu atat mai bine. Aceasta ii va ajuta pe oameni sa ia deciziile care ii intereseaza. Nu prescurta, foloseste de cuvinte. Sunt mai usor de parcurs. De asemenea e util sa prezinti informatia in fraze scurte. Si ele ajuta cititorul sa parcurga informatia rapid. Dupa ce ai construit anuntul, verifica-l. Este posibil sa fi mancat litere sau cuvinte, sa fi lasat spatii libere acolo unde nu era cazul s.a.m.d. Un anunt scris corect va face o impresie buna si denota seriozitate.


Iata deci care sunt cele mai importante trei lucruri pe care le ai de verificat in momentul in care vrei sa postezi un anunt nou. Daca aceste informatii ti-au fost utile, nu uita sa le impartasesti si altora. Site-urile de anunturi gratuite sunt utile pentru foarte multe persoane, iar pentru a putea fi utile pentru si mai multe, cel mai bine este sa le facem cunoscute.

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

gabi writer 
Membru din: 01 Nov 2012 08:59:24

Despre autor:
Scriu cu pasiune pe diverse teme, articole unice si originale. 

Articole publicate: 163
Scoring autor: 8.573

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10