6 motive sa folosesti un site de anunturi online  6 motive sa folosesti un site de anunturi online
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Site-urile de anunturi online sunt din ce in ce mai raspandite si din ce in ce mai populate cu diverse oferte, de la inchirieri si vanzari de locuinte, pana la echipamente, jocuri, job-uri si multe altele. Este locul ideal pentru cei care au ceva de vanzare, dar si pentru cautatorii de chilipiruri. Daca ai nevoie de mai multe motive sa vezi cum functioneaza mai exact un site de anunturi gratuite, uite aici cele mai importante 6 dintre ele. 1. Eco
Publicat pe 01 Oct 2013 11:40:46 de brainiac
Categoria: Afaceri Subcategoria: Oportunitati
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Site-urile de anunturi online sunt din ce in ce mai raspandite si din ce in ce mai populate cu diverse oferte, de la inchirieri si vanzari de locuinte, pana la echipamente, jocuri, job-uri si multe altele. Este locul ideal pentru cei care au ceva de vanzare, dar si pentru cautatorii de chilipiruri. Daca ai nevoie de mai multe motive sa vezi cum functioneaza mai exact un site de anunturi gratuite, uite aici cele mai importante 6 dintre ele.


1. Economisesti timp

Este cel mai simplu mod prin care sa scapi de lucrurile de care nu mai ai nevoie si in acelasi timp sa gasesti ceva de care ai avea nevoie la un pret mult mai mic. Avand in vedere ca cea mai importante parte se desfasoara prin intermediul unui site, totul online, acest lucru inseamna pentru tine mult mai mult timp castigat.

2. Castigi bani

Daca esti vanzator, castigi prin faptul ca reusesti sa vinzi un lucru de care nu mai ai nevoie, pe care nu il mai folosesti, dar pentru care obtii ceva in schimb. Nu mai e nevoie sa il arunci ca sa nu te mai impiedici de el prin casa. In acelasi timp, daca esti cumparator, existe sanse destul de mari sa gasesti ceea ce ai nevoie la un pret rezonabil, care sa nu iti dea bugetul peste cap.


3. Castigi spatiu

Valabil pentru cei care pun anunturile. Faptul ca reusesti sa scapi de un obiect inutil, este de fapt un motiv destul de important. Spatiul de depozitare este o problema destul de mare pentru multi dintre noi. In loc sa inghesui totul intr-o camara sau in casa bunicilor, poti apela la aceasta varianta mult mai avantajoasa si profitabila.


4. Iti testezi abilitatile de vanzator

Intr-un site de anunturi gratuite exista foarte multe anunturi, multe din aceeasi categorie. Practiv, va trebui sa concurezi cu toti aceia care au disponibile produse asemanatoare. Din acest motiv va trebui sa iti construiesti anunturile in asa fel incat sa atragi cat mai multe vizite si cel putin una din aceste vizite sa se concretizeze intr-un cumparator potrivit pentru tine.


5. Descoperi lucruri pe care le-ai putea cumpara la preturi mici

Indiferent daca esti cel care posteaza anuntul sau cel care este in cautarea anuntului potrivit, inevitabil vei ajunge sa descoperi multe alte lucruri interesante puse la vanzare. Poate reusesti sa gasesti un tip de lampa pe care o vizezi de mult timp, un birou micut la un pret rezonabil, un patut de copii sau poate chiar jocuri noi. Diversitatea anunturilor dintr-un astfel de site te face sa iti dai seama de posibilitatile nelimitate.


6. Idei de vanzare prin anunturi gratuite

Cautand prin diverse anunturi, vei descoperi destul de repede noi idei pe care le poti pune chiar tu in practica. Asa iti dai seama cat de simplu este sa scapi de lucrurile de care nu mai ai nevoie si sa reusesti sa castigi ceva cu ajutorul lor.


7. Iti faci noi prieteni -

In functie de ceea ce vinzi, sau ceea ce vrei sa cumperi poti sa iti gasesti noi prieteni sau noi cunostinte. Sa presupunem ca vrei sa cumeperi vol. 4 din Harry Potter. Este metoda sigura prin care vei gasi un alt fan Harry Potter.


Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

gabi writer 
Membru din: 01 Nov 2012 08:59:24

Despre autor:
Scriu cu pasiune pe diverse teme, articole unice si originale. 

Articole publicate: 163
Scoring autor: 8.573

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10