Particularitatile firmelor cu specific metalurgic din tara si exemple de servicii si produse oferite Particularitatile firmelor cu specific metalurgic din tara si exemple de servicii si produse oferite
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Specializarea industriala care se ocupa cu prelucrarea metalelor sau a zacamintelor minerale este numita metalurgie. Fiind primul pas in procesul industrial, metalurgia este implicate in toate industriile, fabricarea elementelor metalice turnate si lipirea ori sudarea metalelor fiind cele mai des intalnite. Desi evolutia tehnologiei a ajutat la evolutia metalurgiei, primele dovezi ale prelucrarii metalelor dateaza din antichitate. In ziua de
Publicat pe 27 Sep 2015 06:43:39 de Adam Worth
Categoria: Afaceri Subcategoria: Industrie
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Specializarea industriala care se ocupa cu prelucrarea metalelor sau a zacamintelor minerale este numita metalurgie. Fiind primul pas in procesul industrial, metalurgia este implicate in toate industriile, fabricarea elementelor metalice turnate si lipirea ori sudarea metalelor fiind cele mai des intalnite. 

Desi evolutia tehnologiei a ajutat la evolutia metalurgiei, primele dovezi ale prelucrarii metalelor dateaza din antichitate. In ziua de azi exista metalurgia feroaselor si neferoaselor, ambele tipuri fiind centrate pe principiul cuptoarelor cu inductie folosite pentru a produce otel si aliaje speciale. Alt proces, mai rar intalnit, este sinterizarea, confectionarea pieselor din metale si aliaje. 

Daca sunteti interesati de confectii metalice, in tara noastra exista numeroase firme ce se pot mandri cu o istorie metalurgica interesanta. Un astfel de exemplu este Prodima, o firma din anul 1994 si isi desfasoara prelucrarea metalica prin sudare si aschiere. Angajatii specializati si cu expertiza in domeniu asigura rezultate la standarde europene pentru clientii care vor sa opteze pentru serviciile lor. 

Varietatea de servicii prestate se extinde de la strunjire si frezare pana la elemente sudate, inoiri, montare si asamblare elemente metalice. Specialistii sfatuiesc sa optati pentru o firma ce foloseste un computer cu comanda numerica si nu manuala, pentru a asigura manufactura atat a pieselor mici cat si a elementelor de dimensiuni mari. Industria prelucrarii si cea de confectii metalice din tara noastra exporta cam 90% din productie, astfel incat puteti fi increzatori in calitatea produselor. 

Normele de calitate europene sunt ridicate, fiind ideale companiile cu un sistem de asigurare a calitatii ISO. In cazul Prodima, piesele se verifica pe rand inainte sa fie trimise clientului. In ultimii ani Prodima si-a extins gama de servicii si activeaza si in sectorul constructiilor sudate si a constructiilor de hale industriale. Imbunatatirea constanta a serviciilor si garantarea faptului ca sunt peste nivelul pietei garanteaza o pozitie centrala pe piata. 

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Adam Worth 
Membru din: 18 Nov 2013 12:39:09

Despre autor:
Absolvent de litere cu predispozitie pentru proza si articole comerciale.

Articole publicate: 14
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10