Motoare pneumatice de mare cuplu, de la Parker Motoare pneumatice de mare cuplu, de la Parker
Rated 4.835/5 bazat pe 3 voturi
Product description: Paker Hannifin dezvolta noi motoare pneumatice cu optiuni multipleAceste noi seturi de echipamente, realizate de bine cunoscutul producator american, din seria P1V-M asigura nivele ridicate de cuplu, putere si viteza, utile pentru o gama extrem de variata de aplicatii. Seria aceasta de motoare pneumatice integreaza o cutie de viteze cu transmisie planetara; pot fi configurate pentru a oferi pana la 27 de modalitati diferite de rezultate. Mentenan
Publicat pe 14 Jan 2014 14:20:47 de StefanSkw
Categoria: Afaceri Subcategoria: Industrie
Acorda o nota acestui articol:
9.
7


Paker Hannifin dezvolta noi motoare pneumatice cu optiuni multiple


motoare pneumatice parkerAceste noi seturi de echipamente, realizate de bine cunoscutul producator american, din seria P1V-M asigura nivele ridicate de cuplu, putere si viteza, utile pentru o gama extrem de variata de aplicatii. Seria aceasta de motoare pneumatice integreaza o cutie de viteze cu transmisie planetara; pot fi configurate pentru a oferi pana la 27 de modalitati diferite de rezultate. Mentenanta poate fi realizata fara dificultati,  accesand aripa motorului prin zona din spate (astfel efortul este minim). Descopera si alte modele de astfel de motoare pneumatice, prin Ph Technique Baia Mare.

Revenind la seria P1V-M, trebuie sa amintim ca exista trei marimi de astfel de motoare, clasificate la 200, 400 si 600 W, fiecare dintre acestea avand optiunea de alegere intre cutii de viteze cu una, doua sau trei stagii. Toate acestea sunt disponibile in multiple combinatii care pot sa fie configurate repede si usor, de catre distribuitorii autorizati si comercianti. Se pot folosi astfel variatele modele ce sunt in stoc, imbunatatindu-se de asemenea flexibilitatea si viteza serviciilor asigurate de respectivele magazine sau centre de instalatii pneumatice sau hidraulice.  

Mai mult decat atat, segmentul de motoare pneumatice PV1-M poate sa ofere viteze la liber de la 30 rpm pana la valori maxime de 10.000 de rpm, cu un cuplu de maxim 400 Nm la putere maxima. Nivele inalte de cuplu pot fi atinse la viteze scazute si la aplicatii unde motorul e configurat  sa fie franat pana la oprire - astfel cuplul maxim poate sa se ridice chiar la 800 Nm.

Pentru a face fata acestor sarcini, cutia de viteze e permanent lubrifiata si se remarca prin exteriorul dur din otel si componentele interne din aluminiu. Axul exterior este confectionat din otel intarit; se observa cuzinetii dubli, de performanta ridicata, ce sunt facuti pentru a face fata atat fortelor axiale cat si celor radiale.  

Gama completa de motoare pneumatice oferite de Ph-t.ro poate fi descoperita online, in paginile de categorii - aici produsele sunt organizate in functie de producator, tipul constructiei, marime, putere si pret. Pentru detalii suplimentare pot fi furnizate si cataloage online complete - se asigura si consultanta pentru clienti. Descopera aici paginile acestor motoare pneumatice.


Acorda o nota acestui articol:
9
,7


Recomandari:


Despre autor:

George Stefan  
Membru din: 19 Jun 2013 12:05:43

Despre autor:

Articole publicate: 39
Scoring autor: 9.372

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10