De ce sa-ti iei proiectoare cu LED in loc de proiectoare clasice? De ce sa-ti iei proiectoare cu LED in loc de proiectoare clasice?
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: De ce sa-ti iei proiectoare cu LED in loc de proiectoare clasice?Pana de curand, sa fii "eco" era o moda, un lucru privit de multi ca o "fita". Incet-incet, moda eco s-a transoformat intr-un stil de viata care isi gaseste tot mai multi adepti. Acest curent se datoreaza in mare parte dorintei si nevoii de a proteja, pe cat posibil, natura si resursele Planetei.In aceasta lume in care primeaza grija pentru propriul buzunar, sistemele de iluminat cu
Publicat pe 23 Oct 2013 16:17:13 de Mihai
Categoria: Afaceri Subcategoria: Industrie
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


De ce sa-ti iei proiectoare cu LED in loc de proiectoare clasice?
Pana de curand, sa fii "eco" era o moda, un lucru privit de multi ca o "fita". Incet-incet, moda eco s-a transoformat intr-un stil de viata care isi gaseste tot mai multi adepti. Acest curent se datoreaza in mare parte dorintei si nevoii de a proteja, pe cat posibil, natura si resursele Planetei.

In aceasta lume in care primeaza grija pentru propriul buzunar, sistemele de iluminat cu LED si-au facut usor-usor drum si au ajuns sa fie preferate de toti cei care le-au incercat, fie ei mici sau mari consumatori de energie electrica. Spre deosebire de sistemele clasice de iluminat, cu becuri incandescente, LED-urile consuma mult mai putine resurse si au o viata de cateva ori mai lunga. Acest fapt face ca ele sa fie preferate atat pentru economiile aduse in portofel, cat si pentru reucerea impactului asupra mediului inconjurator si a rezervelor naturale. Unde mai pui ca LED-urile sunt si mai putin daunatoare pentru organism intrucat nu folosesc mercur sau plumb si nu au emisii de raze UV!

Proiectoarele LED sunt corpuri de iluminat usor de instalat, foarte rezistente si produc efecte luminoase variate. Proiectoarele LED sunt utilizate atat pentru iluminatul interior, cat si pentru iluminatul exterior, in functie de designul lor si gradul de protectie la praf si umezeala.
                  Ce inseamna LED-ul in comparatie cu sistemele de iluminat conventionale? Sa luam, de exemplu, proiectoarele LED: economie de energie de pana la 60% datorita raportului lm/W, durata de viata de min 50.000 h, nu se incalzesc, nu contin mercur sau plumb si nu emit radiatii UV.

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Mihai Rotaru 
Membru din: 06 Mar 2013 12:26:13

Despre autor:

Articole publicate: 4
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10