Containere depozitare comercializate de Heborom.ro Containere depozitare comercializate de Heborom.ro
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Compania Heborom.ro este o societate experimentata in comercializarea de containere depozitare. Heborom.ro are obiectivul de a fabrica si de a vinde containere depozitare in toate colturile tarii, dar si in strainatate. Containerele pentru depozitare fabricate de catre firma Heborom.ro sunt containere metalice care pot fi folosite foarte bine pentru a depozita diverse materiale sau marfuri. Heborom.ro ofera potentialilor si actualilor cl
Publicat pe 21 Sep 2016 08:58:13 de sulumorp
Categoria: Afaceri Subcategoria: Industrie
Acorda o nota acestui articol:
0.
0Compania Heborom.ro este o societate experimentata in comercializarea de containere depozitare. Heborom.ro are obiectivul de a fabrica si de a vinde containere depozitare in toate colturile tarii, dar si in strainatate. Containerele pentru depozitare fabricate de catre firma Heborom.ro sunt containere metalice care pot fi folosite foarte bine pentru a depozita diverse materiale sau marfuri.

Heborom.ro ofera potentialilor si actualilor clienti solutii economice si practice pentru executarea diverselor constructii prefabricate. Produsele sunt executate in cel mai scurt timp posibil pentru a fi date in folosinta beneficiarului. Toate produsele existente in catalogul companiei Heborom.ro sunt fabricate cu ajutorul unei tehnologii de ultima generatie si prin ajutorul unei echipe specializate si pasionate in domeniul industriei. Heborom.ro ofera servicii de calitate superioara, ce au menirea de a asigura protejarea vietii si a mediului inconjurator.


Containere depozitare de la Heborom.ro – solutia ideala pentru a pastra materiale si marfuri in siguranta

Containerele depozitare puse spre vanzare prin intermediul companiei Heborom.ro reprezinta solutia cea mai economica si rapida in cazul in care aveti marfuri sau bunuri de depozitat. In procesul comercializarii de containere depozitare se asigura executarea unei structuri foarte durabile, dar si o inchidere rezistenta pentru a oferi protectia dorita in timpul depozitarii produselor. Prin structura solida a containerelor oferita de Heborom.ro se asigura o protectie care da rezultate pentru actiunea umezelii.

Containere depozitare sunt puse spre vanzare clientilor in forme, inaltimi si lungimi diverse. Toate aceste caracteristici se vor lua in vedere atunci cand clientul va discuta cu firma in legatura intocmirii contractului. Containerele pentru dezozitare sunt containere metalice concepute pentru a indeplini caracteristicile rezistentei si a calitatii. Containerele de pe Heborom.ro sunt data in folosinta in stare intacta, neprezentand gauri in acoperisul sau peretii lor. De asemenea, containerele destinate actiunii de depozitare sunt prevazute cu un sistem de inchidere etans.

Containerele depozitate pot fi fabricate si izolate cu panori de tim sandwich, fiind asemanatoare cu genurile de containere office, insa nu dispun de ferestre. Containerele cu izolatie au avantajul de a depozita diverse marfuri care sunt sensibile la temperaturile ridicate.

In plus, compania Heborom.ro pune la vanzare nu numai containere pentru depozitare ci si:

 • Containere de locuit temporare sau permanente;

 • Containere camping;

 • Containere sistem Modular;

 • Containere sistem Panel;

 • Containere pentru birou;

 • Containere demontabile;

 • Containere mobine;

 • Containere dus;

 • Containere WC;

 • Containere WC – dus;

 • Containere pentru paza.

Cum se face achizitia de containere pentru depozitare?

Containerele depozitare de pe Heborom.ro sunt concepute in functie de necesitatile si dorintele clientului. Astfel, compania Heborom.ro are rolul de a comercializa cele mai bune si calitative containere depozitare de pe piata romaneasca. De asemenea, compania Heborom.ro ofera solutii in ceea ce priveste cumpararea si transportul in diferite zone ale tarii. Parcul Heborom.ro dispune de camioane performante si personal specializat in actiunea de transportare a diverselor produse.

Heborom.ro va asteapta fiecare solicitare cu interes, iar echipa companiei nu ezita sa va raspunda cu seriozitate in cel mai scurt timp la oricare cerere transmisa. Pentru mai multe detalii si informatii suplimentare puteti suna la oricare dintre numerele de telefon: +4021.350.19.92 / 93 / 95 /96; +40724.211.251; +4021.350.19.91.

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Romulus Puiu 
Membru din: 04 May 2016 20:58:53

Despre autor:

Articole publicate: 26
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10