Vanzari vile - Cum sa vinzi repede o vila Vanzari vile - Cum sa vinzi repede o vila
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Cumpararea unei vile este de cele mai multe ori o investitie pe termen lung, de aceea pentru cel care vinde o vila poate sa fie destul de dificil. Pentru ca acest lucru sa iti iasa cat mai repede, intr-un timp cat mai scurt, inseamna ca ai nevoie de cateva tactici pe care sa le poti utiliza in orice moment cu succes. Iata ce poti face pentru a vinde o vila, indiferent ca ai o vila in Pipera, Floreasca sau orice alta zona din Bucuresti sau din tar
Publicat pe 12 Feb 2013 17:11:22 de brainiac
Categoria: Afaceri Subcategoria: Imobiliare
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Cumpararea unei vile este de cele mai multe ori o investitie pe termen lung, de aceea pentru cel care vinde o vila poate sa fie destul de dificil. Pentru ca acest lucru sa iti iasa cat mai repede, intr-un timp cat mai scurt, inseamna ca ai nevoie de cateva tactici pe care sa le poti utiliza in orice moment cu succes. Iata ce poti face pentru a vinde o vila, indiferent ca ai o vila in Pipera, Floreasca sau orice alta zona din Bucuresti sau din tara.

Alege un timp potrivit de vanzare
Chiar daca nu conteaza zona in care se afla vila, destul de important pentru procesul de vanzare este momentul in care decizi sa faci acest pas. In ceea ce priveste piata imobiliara de vanzare vile, aceasta este destul de activa din Februarie pana la sfarsitul lui Iunie si din septembrie pana tarziu in noiembrie. Perioada sarbatorilor este de cele mai multe ori destul de inactiva.

Stabileste un pret corect
In functie de cum arata vila si de zona in care se gaseste, poti stabili pretul cat mai exact pentru vila ta. Daca pretul pe care il ceri pentru vila ta este prea mare, nu vei reusi sa iti gasesti un cumparator in timp util. Chiar daca ai o vila in Pipera, este important sa nu pui un suprapret. Pentru stabilirea unui pret cat mai aproape de realitate, cel mai bine este sa apelezi la un agent imobiliar care te poate ajuta cu sfaturi si indrumari si poate face o evaluare exacta si corecta pentru proprietate astfel incat sa ai succes.

Pregateste vila pentru vanzare
Inainte de a face pune vila in vanzare ai de facut cativa pasi care sa te ajute sa reusesti sa gasesti un cumparator intr-un timp cat mai scurt. Asigura-te ca ai facut toate reparatiile de care vila are nevoie si in acelasi timp asigura-te ca totul arata cat atragator pentru un cumparator. Pentru acest lucru vei avea nevoie sa faci curatenie generala si cat mai amanuntit. Un alt lucru pe care il ai de facut, este faci in asa fel incat sa depersonalizezi casa. In momentul in care cineva vizualizeaza vila este destul de important ca acesta sa isi poata imagina cum poate arata vila in momentul in care va deveni a lui.

Construieste anunturi de promovare
Odata ce ai parcurs toti pasii de mai sus, atunci cel mai probabil vei avea nevoie sa incepi sa iti construiesti anunturile prin care vei promova vila pe care o ai de vanzare. Trebuie sa fii foarte atent, pentru ca prin intermediul acestora vei reusi sa atragi mai multi sau mai putini vizitatori, deci posibil cumparatori.

Un lucru esential este acela de a oferi informatii esentiale care ar putea atrage mai multi oameni. In primul rand, vei oferi repere celor care vor vedea titlul anuntului tau. Daca ai o vila in Pipera, atunci anuntul tau, oriunde pe net il vei afisa, va trebui sa fie in categoria Vanzare Vile Pipera, pentru ca in momentul in care cineva cauta aceste cuvinte, locuinta ta sa poata fi gasita cu usurinta. In cazul in care ai apelat la un agent imobiliar, acesta va crea aceste anunturi pentru tine si se va asigura ca ajunge pe cele mai importante site-uri de profil.

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

gabi writer 
Membru din: 01 Nov 2012 08:59:24

Despre autor:
Scriu cu pasiune pe diverse teme, articole unice si originale. 

Articole publicate: 163
Scoring autor: 8.573

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10