Trei sfaturi sa te muti in vila noua fara nervi Trei sfaturi sa te muti in vila noua fara nervi
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Pentru oricine mutatul dintr-o locuinta in alta poate sa fie o sursa destul de mare de stres. Din acest motiv, ori de cate ori este vorba de mutat intr-o alta locuinta incepi sa devii foarte usor de enervat, constant iritat si fara rabdare. Pentru a putea evita astfel de lucruri si mai ales pentru a-ti usura munca mutarii cat mai mult, ceea ce poti face este sa aplici cateva sfaturi simple care sa te ajute sa intri in casa noua cu sentimente pozi
Publicat pe 28 Mar 2013 18:08:07 de brainiac
Categoria: Afaceri Subcategoria: Imobiliare
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


vile PiperaPentru oricine mutatul dintr-o locuinta in alta poate sa fie o sursa destul de mare de stres. Din acest motiv, ori de cate ori este vorba de mutat intr-o alta locuinta incepi sa devii foarte usor de enervat, constant iritat si fara rabdare. Pentru a putea evita astfel de lucruri si mai ales pentru a-ti usura munca mutarii cat mai mult, ceea ce poti face este sa aplici cateva sfaturi simple care sa te ajute sa intri in casa noua cu sentimente pozitive.


1. Imparte totul in categorii - Iti va fi mult mai simplu sa acorzi grade diferite de atentie in momentul in care pui diverse lucruri impreuna. Mai exact, mobila cu mobila, electrocasnice cu electrocasnice, lucruri de valoare cu lucruri de valoare. Astfel vei reusi sa ai mai multa atentie la obiectele mici care completeaza mobila in momentul cand o transporti, la electrocasnice vei avea mai multa grija sa nu sufere socuri puternice, iar pentru obiectele de valoare vei putea sa ai mai multa grija astfel incat sa nu le pierzi din ochi mai ales daca sunt mai multi oameni care se ocupa de transportul lucrurilor.


2. Nu folosi cutii vechi - Chiar daca ai destul de multe si par sa fie in regula, cutiile pe care le ai de prea multi ani si nu fac parte din categoria cutiilor pentru transportat diverse lucruri, cel mai bine este sa le tii deoparte. Riscul este ca aceste cutii sa se rupa si sa iti imprastie toate lucrurile pe jos. Nu doar ca vei pierde si mai mult timp, insa risti sa pierzi si bani daca transporti cu ele lucruri care se pot strica.


3. Organizeaza cutiile - Iti va fi mult mai usor sa despachetezi daca pe fiecare cutie pui o eticheta cu locul de unde a plecat si unde trebuie sa ajunga. Astfel ca, poti muta dormitorul direct in dormitor, baia direct in baie. In felul asta, iti vei putea pune membrii familei sa se ocupe de despachetat. Mai ales daca ai copii, ii vei putea lasa sa isi aranjeze camerele de timp.


Un alt lucru destul de important de care trebuie sa tii cont este ca in momentul in care ai plecat cu masina si bagajele sa stii exact unde trebuie sa ajungi. Fie ca te duci spre zona de vile Pipera sau zona de vile din Baneasa, va fi neplacut sa te plimbi cu masina incercand sa gasesti locul exact unde trebuie sa parchezi, mai ales cand esti incarcat cu foarte multe obiecte fragile.


Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

gabi writer 
Membru din: 01 Nov 2012 08:59:24

Despre autor:
Scriu cu pasiune pe diverse teme, articole unice si originale. 

Articole publicate: 163
Scoring autor: 8.573

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10