Sfaturi bune inainte sa investesti in imobiliare Sfaturi bune inainte sa investesti in imobiliare
Rated 0/5 bazat pe 1 voturi
Product description: Chiar daca piata imobiliara nu este in cea mai buna forma, nu inseamna ca nu poti castiga inca destul de bine din aceasta. Daca esti atent la cateva sfaturi de care sa tii seama, investitia intr-un apartament nou sau intr-o vila noua, poate fi cea mai buna alegere.Inainte de a face totusi acest lucru, afla care sunt cele mai bune idei de investitie. Sunt trei lucruri importante pe care trebuie sa le tii minte: potentialul de dezvoltare in viitor
Publicat pe 06 Mar 2013 11:40:59 de brainiac
Categoria: Afaceri Subcategoria: Imobiliare
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Chiar daca piata imobiliara nu este in cea mai buna forma, nu inseamna ca nu poti castiga inca destul de bine din aceasta. Daca esti atent la cateva sfaturi de care sa tii seama, investitia intr-un apartament nou sau intr-o vila noua, poate fi cea mai buna alegere.
apartamente Herastrau
Inainte de a face totusi acest lucru, afla care sunt cele mai bune idei de investitie. Sunt trei lucruri importante pe care trebuie sa le tii minte: potentialul de dezvoltare in viitor (locatia), proximitate fata de locuinta ta, venituri.

1. Potential de dezvoltare in viitor
Valoarea unui apartament sau a unei vile poate creste in timp sau poate scadea. De aceea este foarte important sa acorzi o atentie destul de mare zonei in care vrei sa cumperi in functie de sansele de dezvoltare pe care le are. In orice localitate exista anumite zone in care se investeste mai mult si chiar si autoritatile locale indeamna catre dezvoltare.
De exemplu, avand in vedere pozitia foarte buna, apartamentele din Herastrau inca sunt o investitie buna. Aceste apartamente sunt situate foarte aproape atat de un spatiu verde cat si de apa, ceea ce le face destul de atractive din punct de vedere al pozitiei. Acest lucru poate determina in acelasi timp si un pret mai ridicat pentru chiriasi.

2. Proximitate fata de locuinta ta
Faptul ca ai o proprietate in care ai unul sau mai multi chiriasi, ar trebui sa te duca cu gandul la timpul pe care il vei petrece pe drum pentru a ajunge in apartament sau vila ori de cate ori este nevoie. In functie de distanta pe care o ai de parcurs, cu atat mai mult sau mai putin des vei putea verifica ce se intampla cu proprietatea ta si in ce masura chiriasii sunt cei pe care ii doresti. In cazul in care cineva din exterior este nemultumit de ceea ce se intampla in casa, vei putea reactiona intr-un timp foarte scurt.

3. Cum vei obtine veniturile
Aici va trebui sa te gandesti in primul rand care este tipul de chirias pe care vrei sa il ai. Daca ai o familie cu copii drept chiriasi, va trebui sa te gandesti destul de mult la ceea ce pot strica copii in casa. Pe de alta parte, o persoana care sta singura poate fi o persoana careia ii place sa petreaca destul de mult si din nou va trebui sa ai mai multa grija si atentie. Stabileste ce fel de chirias vrei sa ai si incearca prin anunturile tale sa targetezi acei oameni.

Un al doilea lucru pe care il vei avea in vedere este venitul pe care il vei avea. Nu poti sa te bazezi doar pe venitul din proprietatea pe care o detii deoarece este posibil sa nu reusesti sa ai un venit intr-un timp foarte scurt. In acest caz va trebui sa acorzi o atentie sporita anunturilor pe care le pui la dispozitie. Acestea trebuie sa fie cat mai atractive. De asemenea, va trebui sa oferi cat mai multe informatii relevante. Daca apartamentul este in Herastrau, anuntul tau trebuie sa apara in sectiunile de apartamente Herastrau din site-urile de specialitate. In felul acesta, cei care cauta o locuinta in aceasta zona vor reusi sa gaseasca mult mai repede anuntul tau.

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

gabi writer 
Membru din: 01 Nov 2012 08:59:24

Despre autor:
Scriu cu pasiune pe diverse teme, articole unice si originale. 

Articole publicate: 163
Scoring autor: 8.573

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10