Scurt ghid pentru cumpararea unui apartament Scurt ghid pentru cumpararea unui apartament
Rated 4/5 bazat pe 1 voturi
Product description: Primele lucruri pe care trebuie sa le stii despre un apartament este ce fel de locuinta este. Daca se afla intr-o cladire veche sau nu, de cati ani. In ceea ce priveste proprietarul, este bine sa aflii provenienta apartamentului. Verifica daca vanzatorul are titlu de vanzare. Este posibil ca apartamentul sa fi fost o donatie sau o mostenire, iar vanzatorul sa nu fie unicul proprietar. De asemenea, este util sa aflii daca proprietarul anterior are
Publicat pe 04 Feb 2013 15:03:03 de brainiac
Categoria: Afaceri Subcategoria: Imobiliare
Acorda o nota acestui articol:
8.
0


Primele lucruri pe care trebuie sa le stii despre un apartament este ce fel de locuinta este. Daca se afla intr-o cladire veche sau nu, de cati ani. In ceea ce priveste proprietarul, este bine sa aflii provenienta apartamentului. Verifica daca vanzatorul are titlu de vanzare. Este posibil ca apartamentul sa fi fost o donatie sau o mostenire, iar vanzatorul sa nu fie unicul proprietar. De asemenea, este util sa aflii daca proprietarul anterior are platite toate datoriile catre administratie.

Ceea ce mai trebuie sa stii este ca valoarea unui apartament este stabilita in functie de locatie, pret, dar si in functie de cat ar putea valora apartamentul in viitor. In functie de imbunatatirile de care apartamentul are nevoie, pretul poate fi negociat.

In ceea ce priveste locatia unui apartament, este foarte important de stiut ca zona in care se afla apartamentul influenteaza foarte mult pretul acestuia. Daca blocul se afla langa centre comerciale, lacuri sau spatii verzi, centre universitare s.a. pretul este mai mare. De aceea in momentul in care vei cauta pe net apartamente Herastrau, vei constata ca preturile sunt mult mai mari fata de o cautare pe cuvintele apartamente Baicului. Herastrau este cel mai mare parc din Bucuresti si in acelasi timp cuprinde un lac foarte intins.

In ceea ce priveste valoarea apartementului in viitor, este de luat in calcul constructia blocului in care urmeaza sa te muti. Daca este vorba despre o noua zona rezidentiala, se estimeaza ca valoarea apartamentului va creste considerabil in momentul in care aceasta va fi finalizat. Intodeauna apartamentele din blocurile noi sunt mult mai apreciate decat acelea din blocurile vechi.

Acorda o nota acestui articol:
8
,0


Recomandari:


Despre autor:

gabi writer 
Membru din: 01 Nov 2012 08:59:24

Despre autor:
Scriu cu pasiune pe diverse teme, articole unice si originale. 

Articole publicate: 163
Scoring autor: 8.573

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10