Pentru cei care au vile de inchiriat in Ploiesti Pentru cei care au vile de inchiriat in Ploiesti
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Ai hotarat ca o vila este un spatiu prea mare pentru tine sau ai o vila in Ploiesti de care nu te folosesti? Atunci este momentul sa te gandesti sa o introduci in lista de vile de inchiriat din Ploiesti a agentiei Royal Imobiliare. Nu mai are rost sa o luam pe ocolite pentru ca stim cu totii ca acesta este cel mai bun mod de a incheia un contract cu persoane de incredere, serioase. Agentiile imobiliare stiu sa isi aleaga clientii in functie atit
Publicat pe 21 Oct 2013 15:17:55 de Cristina
Categoria: Afaceri Subcategoria: Imobiliare
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Ai hotarat ca o vila este un spatiu prea mare pentru tine sau ai o vila in Ploiesti de care nu te folosesti? Atunci este momentul sa te gandesti sa o introduci in lista de vile de inchiriat din Ploiesti a agentiei Royal Imobiliare. Nu mai are rost sa o luam pe ocolite pentru ca stim cu totii ca acesta este cel mai bun mod de a incheia un contract cu persoane de incredere, serioase. Agentiile imobiliare stiu sa isi aleaga clientii in functie atitudinea pe care o au, si apoi, persoanele neserioase nu isi doresc sa plateasca nimic, asa ca nu vor apela la agentii imobiliare, pe care nu le pot pacali sa bata palma fara un contract foarte bine pus la punct.

In plus, sunt foarte slabe sansele de a gasi persoanele care isi permit sa inchirieze o vila in urma unui anunt in ziarul local. Aceste persoane sunt convinse ca banii lor sunt protejati prin contractele agentiilor imobiliare, asa ca prefera calea cea sigura, ca si voi, in detrimentul acordurilor verbale care nu au nicio valoare.

Revenind la inchiriera vilelor din Ploiesti, este cazul sa va ganditi la acest aspect atunci cand nu sunteti convinsi ca nu veti mai avea nevoie de aceasta locuinta, cand nu sunteti convinsi ca vreti sa vindeti. Cu toate acestea, nu are rost sa tineti locuinta goala pana cand veti ajunge la o concluzie, ci puteti sa scoateti putin profit si sa o inchiriati. Avand in vedere faptul ca vorbim despre o vila, suntem constienti ca nu este vorba despre o suma mica, ci despre una care poate fi chiar utila.

De multe ori, interesate de vile de inchiriat sunt companiile care au nevoie de un sediu propriu, in care sa isi amplaseze birourile si in care sa isi poata desfasura activitatea de natura statica. Sunt unele companii care au nevoie si de o locatie care sa fie ceva mai centrala sau care sa nu fie chiar la marginea orasului, iar atunci cand nu mai ai si alti vecini in cladire ca sa ii bulverseze pe clienti, este si mai bine. Avand o vila, au parte de intrare din strada, la intrare pot sa isi amplaseze receptia sau secretariatul, in functie de cum isi doresc sa interactioneze cu clientii, dupa care sa imparta camerele intre diversele departamente de care are nevoie si sa le creeze atmosfera necesara pentru a incepe activitate. Poate chiar vila ta poate fi alegerea cea mai potrivita pentru o astfel de companie, in functie de spatiul de care are nevoie si numarul de incaperi.

Este momentul sa scoateti ceva profit din proprietatile voastre, asa ca nu mai stati pe ganduri si contactati agentia Royal Imobiliare pentru mai multe detalii si pentru a beneficia de servicii de calitate si serioase.

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Cristina Onea 
Membru din: 18 Jun 2013 15:06:41

Despre autor:

Articole publicate: 26
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10