Lucruri pe care trebuie sa le stii despre apartamentul in care vrei sa te muti Lucruri pe care trebuie sa le stii despre apartamentul in care vrei sa te muti
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Cautarea unei locuinte este de cele mai multe ori un proces destul de dificil. Pentru a te asigura ca faci o alegere potrivita va trebui sa te asiguri ca apartamentul tau a trecut testul pentru cateva aspecte esentiale. VizualizeazaPrima regula cand vine vorba de inchirieri apartamente, nu te muta niciodata intr-un apartament pe care nu l-ai vizitat. Chiar daca totul pare sa fie in regula din fotografii, proprietarul pare de treaba si iti pune la
Publicat pe 18 Dec 2012 09:45:19 de andreea
Categoria: Afaceri Subcategoria: Imobiliare
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Cautarea unei locuinte este de cele mai multe ori un proces destul de dificil. Pentru a te asigura ca faci o alegere potrivita va trebui sa te asiguri ca apartamentul tau a trecut testul pentru cateva aspecte esentiale.

Vizualizeaza
Prima regula cand vine vorba de inchirieri apartamente, nu te muta niciodata intr-un apartament pe care nu l-ai vizitat. Chiar daca totul pare sa fie in regula din fotografii, proprietarul pare de treaba si iti pune la dispozitie informatiile de care ai nevoie, nu semna niciun contract decat in momentul in care te-ai decis ca vrei sa te muti in apartamentul pe care l-ai vazut integral.

Acest lucru te va ajuta de asemenea sa vezi care este exact suprafata, utilitatile si pozitia lui. De exemplu, daca vorbim de un apartament in Herastrau, cel mai probabil vei dori sa vezi care este privelistea catre parc.

Loc de parcare
Una dintre cele mai mari probleme cu care se confrunta cei mai multi oameni care stau intr-un apartament: locul de parcare. Asigura-te ca noua locuinta are un loc de parcare pe care sa il poti folosi numai tu. Altfel vei fi nevoit sa iti cauti un loc de parcare de fiecare data, ceea ce nu va fi foarte placut, mai ales dupa o zi obositoare si stresanta petrecuta in trafic.

Conditii de inchiriere
Intreaba de toate conditiile care presupun inchirierea apartamentului. Care sunt lucrurile la care se asteapta si care sunt lucrurile la care nu se asteapta. Intreaba, de exemplu, daca poti avea un animal de companie sau daca poti redecora. Intreaba de asemenea cineva va suporta cheltuielile pentru reparatiile care vor trebui facute in apartament.

Negociaza
Chiar daca proprietarul spune initial ca pretul nu este negociabil, gandeste-te ca vei plati suma pe care o stabiliti pentru destul de mult timp. De aceea este bine sa constientizezi si sa valorifici cat mai mult orice sansa pe care o ai in vederea noii mutari. Chiar daca nu reusesti sa obtii o reducere a chiriei, ai putea sa obtii promisiunea unei achizitii pe care altfel ai fi fost nevoit sa o faci tu.

Pentru a fi cat mai sigur ca vei reusi acest lucru, du-te cu temele facute. Afla din timp care sunt preturile practicate in zona, care sunt cele mai mari dezavantaje etc. De asemenea, o metoda destul de buna este sa te promovezi pe tine. Cu cat demonstrezi mai mult ca vei fi un chirias bun, cu atat mai mult poti sa convingi proprietarul sa aiba incredere in tine si sa iti permita mai multa libertate si poate si un pret mai mic al chiriei.

De asemenea, inainte de a semna un contract, fii atent la orice ti se pare in neregula in momentul vizitei apartamentului. De la atitudinea proprietarului, pana la comportamentul vecinilor, sau orice altceva ti se pare ca ti-ar putea crea probleme pe viitor, cel mai bine este sa iti indrepti atentia catre un alt apartament.

Drepturi si indatoriri
Pentru a nu avea diverse surprize, cel mai bine este sa nu te muti fara sa ai la baza un contract de inchiriere. Acesta te poate feri de foarte multe neplaceri si iti va proteja drepturile in calitate de chirias. Daca nu ai cumparat respectivul apartament nu inseamna ca nu ai niciun drept asupra lui. Citeste cu atentie drepturile si indatoririle tale si pastreaza contractul intr-un loc sigur.

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Andreea Goidea 
Membru din: 25 Oct 2012 14:07:41

Despre autor:
Creatoare de povesti si conversatii in social media, prietenoasa cu motoarele de cautare si cuvintele cheie, sociabila cu rapoartele si analizele, receptiva la design, bun ascultator al marketingului digital, cooperanta cu tehnologia si vorbareata cu publicitatea interactiva la BlueBay. Prietena de suflet si confidenta: promovarea online.

Articole publicate: 33
Scoring autor: 9.029

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10