Lucruri pe care sa le stii inainte sa cumperi prima ta casa Lucruri pe care sa le stii inainte sa cumperi prima ta casa
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Cumpararea primei tale case este un pas deosebit de important si o etapa care trebuie planificata pana la cel mai mic detaliu astfel incat sa devina in cel mai scurt timp locul pe care sa il numesti cu drag acasa. Apeleaza la un agent imobiliar in care sa ai incredereAcesta trebuie sa iti ofere informatii relevante cu privire la diverse zone, distante pana la cele mai apropiate scoli, unde sunt cele mai bune preturi corelate cu cerintele tale, ca
Publicat pe 29 Jan 2013 13:09:26 de brainiac
Categoria: Afaceri Subcategoria: Imobiliare
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Cumpararea primei tale case este un pas deosebit de important si o etapa care trebuie planificata pana la cel mai mic detaliu astfel incat sa devina in cel mai scurt timp locul pe care sa il numesti cu drag acasa.

Apeleaza la un agent imobiliar in care sa ai incredere
Acesta trebuie sa iti ofere informatii relevante cu privire la diverse zone, distante pana la cele mai apropiate scoli, unde sunt cele mai bune preturi corelate cu cerintele tale, cat de sigura sau care sunt riscurile pentru anumite spatii.
Punand cat mai multe intrebari si cerand cat mai multe informatii, il vei face pe agentul imobiliar sa isi dea seama ca intentia ta de a achizitiona o casa este destul de serioasa, ceea ce il va face mai interesant sa obtina pentru tine informatii si oferte relevante.

Gandeste pe termen lung
Chiar daca este vorba de prima ta casa, asta nu inseamna ca nu o vei avea pentru o perioada destul de mare de timp. Poate chiar singura casa in care vei sta. De aceea va trebui sa te gandesti si la faptul ca familia ta se poate mari, in timp. Este foarte important ca spatiul pe care il ai la dispozitie sa fie suficient de mare astfel incat sa nu ai nevoie de redimensionari pe parcurs, ceea ce ar putea duce la cheltuieli in plus, pe viitor.

Ocupa-te serios de cautari
In momentul in care incepi sa cauti casa ideala, nu te opri la a angaja un agent imobiliar. Nu stii niciodata de unde rasare o oferta buna, de aceea cel mai bine este sa apelezi la prieteni sau cunostinte care te pot ajuta.

Iti poti crea propria baza de date si oferte cu informatii obtinute de pe internet. Incearca cateva cautari in functie de tipul de proprietate pe care il doresti si zona in care ai vrea sa fie: apartamente Bucuresti, vile Pipera, case Dambovita s.a.m.d. Nu iti restrange cautarile la o arie foarte ingusta. Ofertele bune pot sa apara de oriunde.

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

gabi writer 
Membru din: 01 Nov 2012 08:59:24

Despre autor:
Scriu cu pasiune pe diverse teme, articole unice si originale. 

Articole publicate: 163
Scoring autor: 8.573

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10