Locuinta perfecta in zona de Nord a Bucurestiului Locuinta perfecta in zona de Nord a Bucurestiului
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Bucurestiul este o localitate cu peste 1,6 locuitori si 6 sectoare impartite la randul lor in mai multe cartiere si zone. Conform unui studiu recent realizat pe un esantion de 1487 de persoane, cele mai periculoase zone din Bucuresti sunt Rahova - Ferentari, Colentina si Pantelimon, conform opiniilor locuitorilor. La polul opus se afla zona de Nord a Bucurestiului despre care se spune ca este partea ce mai sigura a orasului. Apartamente in H
Publicat pe 22 Jan 2013 14:30:17 de brainiac
Categoria: Afaceri Subcategoria: Imobiliare
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Bucurestiul este o localitate cu peste 1,6 locuitori si 6 sectoare impartite la randul lor in mai multe cartiere si zone. Conform unui studiu recent realizat pe un esantion de 1487 de persoane, cele mai periculoase zone din Bucuresti sunt Rahova - Ferentari, Colentina si Pantelimon, conform opiniilor locuitorilor. 


La polul opus se afla zona de Nord a Bucurestiului despre care se spune ca este partea ce mai sigura a orasului. Apartamente in Herastrau, vile in Pipera, apartamente in Dorobanti, vile in Baneasa plus altele care se gasesc in zona Aviatiei, Aviatorilor, Domenii, Damaroaia, Floreasca, Kiseleff sau Primavarii. Cel mai important este sa gasesti pentru tine zona care ti se potriveste cel mai bine si vila sau apartamentul care sa devina locuinta ideala pentru tine si familia ta.

Fiind o zona cu referinte destul de bune, bineinteles nici preturile nu se lasa mai prejos. Totusi, acest lucru nu are de ce sa te descurajeze. Preturile variaza de la mediu spre ridicat, iar acest lucru inseamna ca tine de tine sa cauti acele proprietati care imbina cel mai bine un pret corect in raport cu ceea ce ofera.

Zona Herastrau este cea mai relevanta in ceea ce priveste apartamentele spatioase, cu vedere catre parc sau chiar catre lacul Herastrau. Fie ca vorbim de apartamente de inchiriat sau apartamente de vanzare, in Herastrau exista o varietate diversa: apartamente luxuoase cu 2, 3, sau 4 camere, mobilate sau nemobilate, cu sau fara loc de parcare si multe alte facilitati.

La o cautare pe internet de vile Pipera vei descoperi vile mai mici si mai mari, cu mai mult sau mai putin spatiu in curte, de tip duplex, prevazute cu piscine s.a.m.d. In functie de numarul de camere, spatiul pe care il ocupa, pozitia exacta fata de arterele principale sau anul in care a fost construita, pretul unei vile in Pipera sau in orice alta zona din partea de Nord a Bucurestiului variaza.

Astfel ca, daca iti doresti o noua locuinta, cel mai bine este sa iti incepi cautarile serios, iar daca nu ai experienta imobiliara si nici suficient de mult timp la dispozitie, poti apela la un agent imobiliar care sa te indrume, sa iti explice si sa te tina la curent cu fiecare oferta care ar putea deveni noua ta casa.

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

gabi writer 
Membru din: 01 Nov 2012 08:59:24

Despre autor:
Scriu cu pasiune pe diverse teme, articole unice si originale. 

Articole publicate: 163
Scoring autor: 8.573

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10