La ce trebuie sa fii atent cand iti cumperi un apartament in Cluj-Napoca La ce trebuie sa fii atent cand iti cumperi un apartament in Cluj-Napoca
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Sentimentul de a detine propria casa este unul aparte, unic si profund inradacinat in ADN-ul romanilor, de asta investitia intr-un apartament sau intr-o casa este una dintre cele mai importante momente din viata fiecaruia dintre noi. Conform unor statistici, o persoana cumpara intre 1 si 3 locuinte pe parcursul vietii. Inaintea de a porni in goana dupa un apartament in Cluj Napoca, trebuie sa vezi imaginea de ansamblu a unei asemenea inv
Publicat pe 16 Jun 2014 11:33:02 de vasilem
Categoria: Afaceri Subcategoria: Imobiliare
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Sentimentul de a detine propria casa este unul aparte, unic si profund inradacinat in ADN-ul romanilor, de asta investitia intr-un apartament sau intr-o casa este una dintre cele mai importante momente din viata fiecaruia dintre noi. Conform unor statistici, o persoana cumpara intre 1 si 3 locuinte pe parcursul vietii.

Inaintea de a porni in goana dupa un apartament in Cluj Napoca, trebuie sa vezi imaginea de ansamblu a unei asemenea investitii. Atunci cand vrei sa il cumperi, nu trebuie sa te uiti numai la apartament si la interiorul acestuia, ci si la zona unde se afla amplasat blocul sau casa. Nu va aruncati cu capul inainte cand cumparati un apartament si nu va grabiti sa puneti banii jos imediat. Studiati cat mai multe oferte, studiati piata si luati-va cateva zile pentru aceasta achizitie, pentru ca este una foarte importanta in viata dumneavoastra.

In general, femeile sunt cele care se indragostesc de un loc datorita compartimentarii spatiului, finisajelor si mobilei, uitand sa isi focuseze atentia pe ceea ce se afla in proximitatea zonei. Daca exista acces rapid la mijloacele de transport in comun, daca exista parcuri de joaca pentru copii, daca exista scoala si gradinita in apropiere sau diverse magazine pentru cumparaturile zilnice, sunt elemente care trebuie luate in calcul inainte de a cumpara un apartament in Cluj.

Alocati putin timp si plimbati-va prin imprejurimile unde se afla apartamentul sau casa pe care urmeaza sa o cumparati, o data dimineata, o data seara si poate in weekend. Incercati sa aflati de la viitorii dumneavoastra vecini cum e zona, daca sunt fericiti, cu ce probleme se confrunta acestia. Daca nu stiti cum sa intrati in vorba cu ei, incercati sa gasiti un pretext sa deschideti o discutie. Aflati ce ii nemultumeste, ce le place la zona respectiva, pentru ca, fericirea lor va fi si fericirea dumneavoastra, lucru valabil si legat de problemele lor.

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Vasile Manu 
Membru din: 30 Sep 2013 14:10:48

Despre autor:

Articole publicate: 63
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10