Inchirieri vile - Cum sa fii un proprietar castigat Inchirieri vile - Cum sa fii un proprietar castigat
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Din cauza crizei financiare nevoia de bani creste destul de mult si odata cu aceasta, din ce in ce mai multi oameni isi inchiriaza proprietatea pentru a putea avea castiguri suplimentare. Gaseste un pret corect, dar care sa te avantajezeEste destul de important sa iti dai seama care sunt preturile practicate in zona ta pentru inchirirea vilelor. Tine cont de faptul ca oricine cauta o vila de inchiriat, se uita prin mai multe anunturi, verifica pi
Publicat pe 12 Feb 2013 17:14:53 de brainiac
Categoria: Afaceri Subcategoria: Imobiliare
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Din cauza crizei financiare nevoia de bani creste destul de mult si odata cu aceasta, din ce in ce mai multi oameni isi inchiriaza proprietatea pentru a putea avea castiguri suplimentare.

Gaseste un pret corect, dar care sa te avantajeze
Este destul de important sa iti dai seama care sunt preturile practicate in zona ta pentru inchirirea vilelor. Tine cont de faptul ca oricine cauta o vila de inchiriat, se uita prin mai multe anunturi, verifica piata si incearca sa gaseasca cel mai bun pret.

Insa, un pret foarte scazut nu este intotdeauna metoda perfecta de a atrage chiriasii de care ai nevoie avand in vedere ca trebuie sa iti lasi proprietatea pe mana unor straini in care nu ai incredere. Stabilind un pret putin mai mare fata de piata, te poti asigura ca nu atragi acei oameni care vaneaza doar preturi foarte mici, fara sa se gandeasca la nimic altceva.

Asigura-ti locuinta
In cazul unor evenimente nefericite care se pot intampla cu locuinta ta, cel mai bine este sa o ai asigurata impotriva incidentelor. In acest fel nu vei fi nevoit sa suporti cheltuieli uriase, compania de asigurari o va face in locul tau. In acelasi timp, poate fi destul de util ca odata cu asigurarea pentru locuinta sa iti asiguri in acelasi timp si lucrurile pe care le ai acolo.

Pune anuntul acolo unde trebuie
In ultimii ani, internetul este primul loc unde trebuie sa existe un anunt de inchiriere vile sau vanzari. Pentru a atrage cat mai multi oameni interesati de oferta ta, ai nevoie ca anuntul sa aiba in componenta lui cuvinte care sa ajute utilizatorii sa gaseasca anuntul tau. Astfel ca, daca vila pe care vrei sa o inchirizei se afla in zona Pipera, in mod sigur anuntul tau va trebui sa apara in categoriile de inchiriere vile Pipera. In textul anuntului vei oferi mai multe informatii despre vila ta si bineinteles nu vei uita sa adaugi acele elemente distinctive care ar putea atrage mai mult atentia celor care cauta anunturi de inchiriere vile.

Daca vila se afla intr-o anumita zona din Pipera, nu uita sa specifici acest lucru in titlul anuntului tau, daca ai piscina, unul sau mai multe locuri de parcare, piscina, gradina sau alte elemente de care cineva ar putea fi interesat.

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

gabi writer 
Membru din: 01 Nov 2012 08:59:24

Despre autor:
Scriu cu pasiune pe diverse teme, articole unice si originale. 

Articole publicate: 163
Scoring autor: 8.573

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10