Imobiliare scoase la licitatie - cum functioneaza Imobiliare scoase la licitatie - cum functioneaza
Rated 5/5 bazat pe 1 voturi
Product description: Din pacate sau din fericire, depinde din pozitie privesti situatia, in ultima perioda, foarte imobiliare au fost scoase la licitatie. Acest lucru se intampla din cauza faptului ca foarte multi oameni s-au aventurat sa-si faca credite atunci cand avut boom-ul imobiliar fara sa-si dea seama ca nu vor face fata imprumuturilor pe care le-au facut la diverse banci. In cazul in care se intampla sa nu poti face fata acestor sume de bani pe care le
Publicat pe 29 Jan 2015 11:22:58 de
Categoria: Afaceri Subcategoria: Imobiliare
Acorda o nota acestui articol:
10.
0


Din pacate sau din fericire, depinde din pozitie privesti situatia, in ultima perioda, foarte imobiliare au fost scoase la licitatie. Acest lucru se intampla din cauza faptului ca foarte multi oameni s-au aventurat sa-si faca credite atunci cand avut boom-ul imobiliar fara sa-si dea seama ca nu vor face fata imprumuturilor pe care le-au facut la diverse banci. In cazul in care se intampla sa nu poti face fata acestor sume de bani pe care le datorezi bancii la care ai facut imprumutul, acestia vor fi nevoiti sa-ti execute silit locuinta, dupa care va fi scoasa la licitatie.

            Foarte multi se intreaba care sunt avantajele de a cumpara o casa scoasa la licitatie in urma executarii silite.

            Pentru a afla unul dintre avantaje, au fost intrebati chiar si oamenii cu afaceri in imobiliare, cat este de avantajos sa investesti in imobiliare imobiliare, iar raspunsurile acestora au fost destul de generaliste si asemanatoare, intrucat atunci cand te implici in lumea afacerilor imobiliare, nu exista o reteta pe care daca o urmezi cu strictete  vei obtine fara ezitare succesul, trebuie sa te risti foarte mult.

            Daca vrei sa participi la o licitatie, trebuie sa urmezi cateva reguli, in primul rand exista o taxa de participare la licitatie, iar aceasta reprezinta 10% din pretul initial de la care incepe licitatia. Suma de plecare a licitatiei este stabilita de cei care organizeaza licitatia, iar acesti bani ii poti recupera in cazul in care pierzi licitatia.

            Regulile nu sunt tocmai convenabile pentru partcipanti, deoarece se poate intampla ca locuinta scoasa la licitatie sa fie evaluata la un pret mult mai mare decat cel adevarat, asta se intampla, de obicei din cauza faptului ca banca are de recuperat o suma mare de bani, din pacate aceasta va reprezenta plafonul minim de incepere a licitatiei.

            Un avantaj foarte mare poate fi reprezentat de situatia in care un apartament nu a fost vandut in cadrul primei licitatii, trebuie reorganizata o a doua sedinta pentru licitatie, cu conditia sa participe cel putin doi oameni, iar apartamentul respectiv va fi redus cu aproximativ 25%.

Acorda o nota acestui articol:
10
,0


Recomandari:


Despre autor:

Bogdan Vasile  
Membru din: 14 Jan 2014 19:47:14

Despre autor:
Pasionat de optimizare si marketing online pentru pagini web de prezentare afaceri sau pentru magazine virtuale si cataloage ecommerce..

Articole publicate: 35
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10