Evolutia pietei de apartamente de vanzare si de inchiriat in 2014 din Bucuresti Evolutia pietei de apartamente de vanzare si de inchiriat in 2014 din Bucuresti
Rated 5/5 bazat pe 8 voturi
Product description: In acest articol, va vom prezenta o "radiografie completa" atat a pietei de apartamente de vanzare, cat si a celei de apartamente de inchiriat, analiza fiind realizata de agentia Regatta Imobiliare din Bucuresti.Cum au evoluat inchirierile si vanzarile de apartamente in 2014Dupa mai bine de 5 ani in care preturile de vanzare si de inchiriere au scazut continuu in Bucuresti, ultimii doi ani au adus cresteri ale preturilor pe seama cresterii cereri
Publicat pe 06 Aug 2014 13:32:14 de Regatta
Categoria: Afaceri Subcategoria: Imobiliare
Acorda o nota acestui articol:
10.
0


In acest articol, va vom prezenta o "radiografie completa" atat a pietei de apartamente de vanzare, cat si a celei de apartamente de inchiriat, analiza fiind realizata de agentia Regatta Imobiliare din Bucuresti.

Cum au evoluat inchirierile si vanzarile de apartamente in 2014


Dupa mai bine de 5 ani in care preturile de vanzare si de inchiriere au scazut continuu in Bucuresti, ultimii doi ani au adus cresteri ale preturilor pe seama cresterii cererii. Daca anul trecut cresterile au fost de 5-10 % pentru apartamente de vanzare din Bucuresti, in 2014, atat numarul de tranzactii, cat si valoarea acestora a crescut cu 25-30 %. Modul in care a evoluat cererea pentru vanzarile de apartamente este determinat de mai multi factori, printre care putem enumera: conditiile mai bune de obtinere a creditelor imobiliare si cumparatorii care devin tot mai constienti de faptul ca piata vanzarilor de apartamente urmeaza sa creasca in viitor, considerand un moment bun sa cumpere acum un apartament.
In segmentul de inchirieri apartamente din Bucuresti, Regatta spune ca piata a fost mult mai constanta chiar si in anii de criza, volumul de tranzactii avand fluctuatii mici, diferentele inregistrandu-se in ceea ce priveste valoarea acetora, lucru firesc avand in vedere ca pe perioada crizei, preturile s-au injumatatit fata de anul 2008.

In 2014, cresterea a fost de aproximativ 10-15% fata de anul anterior, un procent asemanator inregistrandu-se si in ceea ce priveste valoarea tranzactionata.

In opinia agentiei imobiliare Regatta, anul 2014 va continua sa aduca cresteri atat pentru piata de apartamente de vanzare, cat si pentru cea de apartamente de inchiriat, auspiciile pentru anul viitor parand a fi la fel de bune.

Acorda o nota acestui articol:
10
,0


Recomandari:


Despre autor:

Catalin Radu 
Membru din: 31 Jul 2014 10:25:05

Despre autor:
Regatta Imobiliare este o companie cu o experienta de peste 20 de ani in piata imobiliara din Bucuresti, fiind specializata in tranzactii de inchirieri si vanzari de apartamente, case, spatii comerciale, de birouri, industriale, terenuri si imobile executate silit in Bucuresti si in restul tarii

Articole publicate: 3
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10