De ce te avantajeaza sa inchiriezi o vila De ce te avantajeaza sa inchiriezi o vila
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Casa in care stai este una dintre cele mai importante lucruri din viata. Este locul in care alegi sa iti construiesti energia pentru o noua zi si cel mai probabil locul in care ii vezi cei mai des pe cei dragi, locul in care familia iti este aproape. De aceea inainte de a-ti alege o locuinta trebuie sa cantaresti foarte bine toate variantele pe care le ai si sa incerci sa o alegi pe cea mai potrivita pentru tine si nevoile tale. Noi iti spunem de
Publicat pe 12 Mar 2013 18:00:11 de brainiac
Categoria: Afaceri Subcategoria: Imobiliare
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Casa in care stai este una dintre cele mai importante lucruri din viata. Este locul in care alegi sa iti construiesti energia pentru o noua zi si cel mai probabil locul in care ii vezi cei mai des pe cei dragi, locul in care familia iti este aproape. De aceea inainte de a-ti alege o locuinta trebuie sa cantaresti foarte bine toate variantele pe care le ai si sa incerci sa o alegi pe cea mai potrivita pentru tine si nevoile tale. Noi iti spunem de ce este o varianta simpla si buna sa inchiriezi o vila in loc sa cumperi o vila sau un apartament.

1. Nu ai nevoie sa-ti faci credit
A cumpara o locuinta inseamna o investitie importanta. In loc sa faci acest lucru poti sa optezi pentru inchiriere, care chiar daca inseamna sa platesti luna de luna o suma constanta, cu un venit rezonabil ii poti face fara probleme. Nu vei mai avea nevoie sa faci un credit sau sa economisesti pentru o perioada indelungata ca sa reusesti sa iti iei o casa. Inchiriere unei vile iti poate fi de multe ori mai utila decat achitia propriu-zisa.

2. Mai putine cheltuieli
Sa inchiriezi o vila in loc sa o cumperi te scapa de destul de multe cheltuieli care tin de casa. Tot ceea ce inseamna cheltuieli majore sau reparatii vor fi suportate de proprietar. Mai mult decat atat, nu va fi nevoie sa platesti asigurarea pentru casa. Banii pe care ii salvezi poti sa ii pastrezi pentru mici placeri personale sau chiar experiente noi in alte tari.

3. Mai multa flexibilitate
Un alt avantaj destul de important pe care il reprezinta inchierea se refera la flexibilitatea pe care o ai in momentul in care iti doresti sa te muti intr-o alta casa. Fie pentru ca ai gasit o oferta mai buna, vrei sa schimbi zona (ti-ai schimbat locul de munca, copilul s-a mutat la alta scoala), poti face acest lucru fara sa iti mai faci probleme ca ai nevoie sa vinzi inainte sa cumperi din nou (si stim cu totii ca perioada in care sa reusesti sa gasesti un cumparator poate fi destul de lunga).

4. Mai rapid
Spre deosebire de un proces de vanzare-cumparare, durata in care poti sa gasesti o ofera buna de inchiriere este mult mai scurta. Chiar si in materie de acte este mai simplu. Cel mai simplu mod prin care poti gasi oferte avantajoase este cautand pe internet. Poti sa cauti in orice moment inchiriere vile Pipera sau inchiriere vile Floreasca si iti vor aparea oferte mai mult sau mai putin compatibile cu nevoile si bugetul tau. Vezi care sunt cele mai atractive, viziteaza-le si daca totul este conform planului, schimba-ti locuinta in momentul in care doresti.

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

gabi writer 
Membru din: 01 Nov 2012 08:59:24

Despre autor:
Scriu cu pasiune pe diverse teme, articole unice si originale. 

Articole publicate: 163
Scoring autor: 8.573

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10