De ce sunt bune licitatiile de case in Sibiu De ce sunt bune licitatiile de case in Sibiu
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Daca vrei sa cumperi o casa in Sibiu,  unul dintre vele mai frumoase orase din Romania, o poti cumpara mai ieftina in urma unei proceduri de licitatii case in Sibiu, caci o voi gasi la un pret mai bun.           Care este procedura de licitatii case in Sibiu           Pentru a putea participa la licitatii case in Sibiu trebuie, in primul ran
Publicat pe 27 Oct 2015 12:12:18 de
Categoria: Afaceri Subcategoria: Imobiliare
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Daca vrei sa cumperi o casa in Sibiu,  unul dintre vele mai frumoase orase din Romania, o poti cumpara mai ieftina in urma unei proceduri de licitatii case in Sibiu, caci o voi gasi la un pret mai bun.

          Care este procedura de licitatii case in Sibiu

          Pentru a putea participa la licitatii case in Sibiu trebuie, in primul rand, sa te inscrii  la licitatie, dupa ce consult caietul de sarcini, ca sa indeplinesti criteriile  cerute de organizatori.

          Ca o persoana sa se poata inscrie la o licitatie de case in Sibiu trebuie sa plateasca o mica suma in avans, pe care o va pierde, din cate stiu, in cazul in care nu castiga licitatia.

          Trebuie sa urmaresti cu atentie ofertele, ca sa stii cand au loc licitatiile. Acestea pot fi gasite pe internet,dar si in presa locala din Sibiu. In urma unei astfel de proceduri, ai  toate sansele sa cumperi o casa chiar si la jumatate de pret fata de o casa pe care ai cumpara-o nu in urma unei licitatii de case in Sibiu.

          Ce fel de case se scot la licitatie

          Poate fi vorba de case noi, din cartiere mai noi, dar si mai vechi, situate in apropiere de Piata Mica din Sibiu.

          Sibiul este unul dintre cele mai linistite si mai frumoase orase din Romania. Este un loc ideal unde poti sa iti cumperi o casa, und ete vei simti intotdeauna excelent, indiferent ca este vara sau iarna.

          Sibiul este situat in inima Transilvaniei si de aici poti ajunge usor la Cluj Napoca, la Sighisoara si la Brasov.  Sibiul, spre deosebire de Brasov, are aeroport, deci pot sa pleci si in strainatate fara sa fii nevoit sa treci prin Bucuresti ori sa mergi la Cluj-Napoca, la Oradea sau la Targu-Mures.

          Asadar, orasul care a fost si capitala culturala europeana este ideal pentru a te stabili aici si pentru a cumpara o locuinta, in urma unei licitatii case in Sibiu. Este ideal sa faci achizitia casei in urma unei licitatii, pentru ca pretul este mult mai bun decat dacaai cumpara casa prin intermediul unei agentii imobiliare. Acestea cumparate in urma unei licitatii sunt intodeauna mai ieftine.

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Bogdan Vasile  
Membru din: 14 Jan 2014 19:47:14

Despre autor:
Pasionat de optimizare si marketing online pentru pagini web de prezentare afaceri sau pentru magazine virtuale si cataloage ecommerce..

Articole publicate: 35
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10