Cum se desfasoara licitatiile de case in Brasov Cum se desfasoara licitatiile de case in Brasov
Rated 4.75/5 bazat pe 2 voturi
Product description: Daca vrei sa achizitionezi o locuinta in orasul de la poalele Tampei afla ca poti sa o cumperi mai ieftin daca participi la licitatii de case in Brasov. Iata cateva informatii, ca sa poti sa participi la o astfel de licitatie.           Anunturile de licitatii, publicate in ziare           Poti sa cauti anunturile de licitatii de case in Brasov cu
Publicat pe 30 Jun 2015 08:33:17 de
Categoria: Afaceri Subcategoria: Imobiliare
Acorda o nota acestui articol:
9.
5


Daca vrei sa achizitionezi o locuinta in orasul de la poalele Tampei afla ca poti sa o cumperi mai ieftin daca participi la licitatii de case in Brasov. Iata cateva informatii, ca sa poti sa participi la o astfel de licitatie.

          Anunturile de licitatii, publicate in ziare

          Poti sa cauti anunturile de licitatii de case in Brasov cu ajutorul unor aplicatii de pe telefonul mobil, dar si in ziarele locale sau pe site-urile de anunturi imobiliare. Aici vei gasi toate informatiile de care ai nevoie, astfel incat sa iti cumperi casa ideala.

          De obicei, persoanele care publica anunturile dau informatiile necesare despre  despre locul, ora si data la care vor avea loc licitatiile de case in Brasov. Ca sa te poti inscrie la eveniment, trebuie sa indeplinesti anumite conditii si sa ai pregatit un dosar cu actele necesare. Acesta va fi analizat cu mare atentie de catre membrii comisiei de licitatie.

          Casele pe care le achizitionezi in urma unei licitatii, indiferent de orasul in care are loc aceasta, pot fi cumparate cu cateva mii de euro mai putin decat daca ar fi cumparate prin intermediul unei agentii imobiliare,de exemplu. Chiar si cele pe care le cumperi direct de la fostul proprietar costa mai mult.

          Locuintele car se vand in urma unor licitatii de case in Brasov, achizitionate prin credite

          Casele care sunt scoase la licitatie sunt, de obicei acelea care au fost cumparate in urma unor credite ipotecare, iar proprietarii nu le mai pot achita. De aceea, bancile ii executa silit, astfel incat sa isi poata recupera prejudiciul si sa nu iasa in pierdere.

          Sunt locuinte situate atat in blocuri vechi, in vile, cat si in blocuri construite de doar cativa ani. De asemenea, poti sa cumperi o casa in urma unei licitatii case in Brasov intr-un complex rezidential. Acestea au un design modern si sunt dotate cu cele mai noi si mai moderne instalatii. De asemenea, unele dintre aceste locuinte pot fi vandute cu tot cu mobilier. Astfel, iti vei usura unca si nu vei fi nevoit sa cauti mobile prin tot orasul.

Acorda o nota acestui articol:
9
,5


Recomandari:


Despre autor:

Bogdan Vasile  
Membru din: 14 Jan 2014 19:47:14

Despre autor:
Pasionat de optimizare si marketing online pentru pagini web de prezentare afaceri sau pentru magazine virtuale si cataloage ecommerce..

Articole publicate: 35
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10