Cum sa vinzi un apartament repede Cum sa vinzi un apartament repede
Rated 4/5 bazat pe 2 voturi
Product description: Chiar daca piata imobiliara nu o duce foarte bine in ultimul timp asta nu inseamna ca nu poti sa ai succes in momentul in care ai nevoie sa iti vinzi apartamentul. Important este sa stii cum sa faci asta. Stabileste un pret corect In conditiile in care piata imobiliara nu este foarte activa, daca vrei sa reusesti intr-un timp cat mai scurt, va fi nevoie sa stabilesti un pret cat mai competitiv pentru ceilalti, astfel incat sa fii luat in vedere d
Publicat pe 13 Dec 2012 17:41:36 de andreea
Categoria: Afaceri Subcategoria: Imobiliare
Acorda o nota acestui articol:
8.
0


Chiar daca piata imobiliara nu o duce foarte bine in ultimul timp asta nu inseamna ca nu poti sa ai succes in momentul in care ai nevoie sa iti vinzi apartamentul. Important este sa stii cum sa faci asta.

Stabileste un pret corect
In conditiile in care piata imobiliara nu este foarte activa, daca vrei sa reusesti intr-un timp cat mai scurt, va fi nevoie sa stabilesti un pret cat mai competitiv pentru ceilalti, astfel incat sa fii luat in vedere de cat mai multi potentiali cumparatori.

Profita de avantaje
Daca stai intr-o zona care te avantajeaza, profita de acest lucru. Apartament Herastrau suna mult mai atractiv decat Apartament Baicului. Primul lucru pe care il are in vedere orice cumparator este zona in care se afla apartamentul si primul loc unde va cauta un apartament este pe internet.

Prezinta de fiecare data si in fiecare anunt avantajele care tin de infrastructura sau de proximitate. Cu cat mai aproape de o scoala sau gradinita, cu atat mai bine. Cei care isi doresc sau au deja o familie vor fi interesati de acest aspect. De asemenea, oricine ar vrea sa aiba pe timpul iernii ca va avea cel putin un drum accesibil, deszapezit.

Amenajeaza-l
Ia fiecare camera in parte si fa curatenie, rearanjeaza mobila si da la o parte toate lucrurile inutile asa incat camerele sa creeze impresia de cat mai mult spatiu.

Schimba becurile cu unele mai luminoase. O camera bine luminata pare mult mai spatioasa.

Prezinta-l cat mai in detaliu
Oamenii au mult mai multa incredere in lucrurile despre care cunosc cat mai multe. E bine sa oferi cat mai multe detalii despre apartament intr-un anunt. Asa cumparatorii vor sti exact pentru ce anume vor da banii.

Pe baza informatiilor pe care le oferi, ei vor reusi sa isi creeze o imagine cat mai exacta si vor incerca sa isi dea seama cat de potrivit este apartamentul in functie de ceea ce isi doresc si ceea ce au nevoie.

Apeleaza la un agent imobiliar

Chiar daca initial poate fi considerat un cost in plus, de cele mai multe ori un agent imobiliar poate fi de un real folos. Acesta va reusi sa faca un apartament atractiv pentru un numar destul de mare de potentiali clienti, plus ca experienta il va ajuta sa ajunga mult mai usor la ei, iar vanzarea se va face si ea mult mai repede.

Acorda o nota acestui articol:
8
,0


Recomandari:


Despre autor:

Andreea Goidea 
Membru din: 25 Oct 2012 14:07:41

Despre autor:
Creatoare de povesti si conversatii in social media, prietenoasa cu motoarele de cautare si cuvintele cheie, sociabila cu rapoartele si analizele, receptiva la design, bun ascultator al marketingului digital, cooperanta cu tehnologia si vorbareata cu publicitatea interactiva la BlueBay. Prietena de suflet si confidenta: promovarea online.

Articole publicate: 33
Scoring autor: 9.029

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10