Cum sa reusesti sa iti vinzi casa pe timpul iernii Cum sa reusesti sa iti vinzi casa pe timpul iernii
Rated 5/5 bazat pe 1 voturi
Product description: Pe timpul iernii si piata imobiliara incepe sa se miste mult mai greu decat de obicei. Iti stau impotriva vremea, aspectul gradinii care de multe ori, din cauza lipsei de vegetatie poate sa fie un peisaj dezolant, plus ca sansele de a prezenta casa pe timpului zilei, cand este cea mai buna lumina sunt mai mici decat in orice alta perioada a anului. Daca totusi te grabesti sa-ti vinzi casa in aceasta perioada a anului, e bine sa stii cateva lucrur
Publicat pe 26 Nov 2012 10:07:59 de andreea
Categoria: Afaceri Subcategoria: Imobiliare
Acorda o nota acestui articol:
10.
0


Pe timpul iernii si piata imobiliara incepe sa se miste mult mai greu decat de obicei. Iti stau impotriva vremea, aspectul gradinii care de multe ori, din cauza lipsei de vegetatie poate sa fie un peisaj dezolant, plus ca sansele de a prezenta casa pe timpului zilei, cand este cea mai buna lumina sunt mai mici decat in orice alta perioada a anului.

Daca totusi te grabesti sa-ti vinzi casa in aceasta perioada a anului, e bine sa stii cateva lucruri pe care le poti face pentru a avea succes.

1. Curata zapada si gheata
Aspectul exterior al casei si al imprejurimilor va conta foarte mult. Ai grija ca tot ceea ce inseamna fata casei, aleea intre poarta si usa de intrare sa fie constant curatate de zapada si sa nu prezinte niciun pericol de aluncare. Vei indeparta turturii formati si zapada de pe pervazuri. In niciun caz nu vrei sa risti vreun accident nefericit.

2. Asigura caldura in fiecare incapere
Vei asigura un anume nivel de confort asigurand caldura in fiecare camera. Oamenii nu se vor simti confortabil daca va fi nevoie sa ramana imbracati pe parcusul vizitei. Apoi, imagineaza-ti ca nu este foarte placut sa treci de la cald la foarte rece, trecand dintr-o camera in alta. Mai mult decat atat, vei putea demonstra in felul asta ca fiecare camera detine un sistem de incalzire functionabil.

3. Asigura lumina
Va trebui sa ai grija sa speli fiecare geam in parte. In momentul vizitei vei da la o parte draperiile si perdelele asa incat sa intre cat mai multa lumina. Daca oamenii vin cand e deja seara, asigura-te ca ai becuri suficient de puternice.

4. Evidentiaza avantajele casei specifice sezonului
Nu poti gasi un moment mai bun in care sa prezinti avantajele pe care le are proprietatea pe timpul iernii. Acces la o strada constant curatata de zapada, proximitate fata de anumite tipuri de magazine (minimarket, farmacie) astfel incat sa nu prezinte un efort foarte mare drumul pana la ele pe timpul iernii, diverse dispozitive de curatat zapada pe care le vinzi odata cu casa.

5. Aliniaza-te spiritului festiv
Daca prezinti casa inainte de sarbatori, cel mai bine este sa o impodobesti discret in spiritul Craciunului. Toata lumea se simte cuprinsa de o stare de sarbatoare, iar casa ta va putea transmite aceeasi emotie. Ornamentele de Craciun o vor face sa arate primitoare.

6. Profita de zona
In cazul in care stai la munte, intr-o zona turistica, iarna este momentul ideal in care sa scoti in evidenta avantajele acsei tale. Daca ai o vila in Pipera, vei putea pune accent pe avantajele caracteristice aceste zone s.a.m.d.

7. Serveste ceva cald
Cel mai probabil oamenii vor intra in casa infrigurati. Dincolo de caldura pe care o vei asigura prin intermediul sistemelor de incalzire, vei putea crea o atmosfera prietenoasa oferind ceva care sa ii incalzeasca repede. Ciocolata calda este de obicei o alegere potrivita.

Acorda o nota acestui articol:
10
,0


Recomandari:


Despre autor:

Andreea Goidea 
Membru din: 25 Oct 2012 14:07:41

Despre autor:
Creatoare de povesti si conversatii in social media, prietenoasa cu motoarele de cautare si cuvintele cheie, sociabila cu rapoartele si analizele, receptiva la design, bun ascultator al marketingului digital, cooperanta cu tehnologia si vorbareata cu publicitatea interactiva la BlueBay. Prietena de suflet si confidenta: promovarea online.

Articole publicate: 33
Scoring autor: 9.029

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10