Cum sa iti inchirizei vila cu succes in trei pasi? Cum sa iti inchirizei vila cu succes in trei pasi?
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Ai o vila si te gandesti la cum sa obtii niste bani in plus? O varianta este aceea de a o inchiria. Vei obtine in acest mod un castig relativ simplu, insa inainte de a face acest pas trebuie sa te gandesti la cateva lucruri astfel incat totul sa decurga in regula. Incepe prin a te gandi la costuriChiar daca inchiriere unei vile inseamna un castig, trebuie sa te gandesti mai intai la cheltuielile pe care le vei avea de facut. Cel mai bine este sa
Publicat pe 04 Feb 2013 15:49:33 de brainiac
Categoria: Afaceri Subcategoria: Imobiliare
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Ai o vila si te gandesti la cum sa obtii niste bani in plus? O varianta este aceea de a o inchiria. Vei obtine in acest mod un castig relativ simplu, insa inainte de a face acest pas trebuie sa te gandesti la cateva lucruri astfel incat totul sa decurga in regula.

Incepe prin a te gandi la costuri
Chiar daca inchiriere unei vile inseamna un castig, trebuie sa te gandesti mai intai la cheltuielile pe care le vei avea de facut. Cel mai bine este sa ai un buget stabilit pentru cheltuieli neprevazute. Ca proprietar, vei avea de platit orice cheltuiala majoara din casa, in cazul in care ceva nu merge cum trebuie.

In plus de asta, va trebui sa te gandesti la ce costuri vei avea in cazul in care nu vei gasi un chirias in primele luni de cand anunti ca iti inchiriezi vila.

Pregateste vila pentru chiriasi
Inainte de a da un anunt de inchiriere, cel mai bine este sa inspectezi putin locuinta si sa vezi pe unde mai sunt de facut rectificari, care sunt reparatiile in care ai de investit.

Aceste lucruri te vor ajuta in momentul in care vei negocia pretul chiriei. Fiecare lucru care  nu merge cum trebuie in locuinta ta, va putea insemna o scadere de pret si deci un castig mai mic pe termen lung.

Da sfoara in tara
In momentul in care totul este aranjat pentru a inchiria locuinta, tot ceea ce mai ai de facut este sa raspandesti vestea cat mai repede. Pentru a face acest lucru poti apela la propriile tale resurse sau poti angaja un agent imobiliar care sa te ajute. Acest serviciu inseamna un comision pentru agentul imobiliar, insa te va scuti de destul de mult efort in ceea ce priveste cautarile.

In cazul in care te apuci singur de aceste cautari, cel mai bine este sa incepi prin a pune un anunt pe internet. Ai grija sa oferi informatii relevante si sa scoti in evidenta acele cuvinte cheie care pot directiona doritorii catre vila ta. De exemplu, daca vila ta se afla in Pipera si are o suprafata de 322 mp si 6 camere, situata langa punct de reper important, asigura-te ca in titlul anuntului tau se regasesc cuvintele: vila Pipera, 6 camere, 322 mp. Vile Pipera este un deja o sintagma care atrage atentia. Insa va trebui sa ai grija ca aceasta atentie sa fie cea de care ai nevoie. In cazul in care vila are un element distinctiv care crezi ca ar putea atrage chiriasi, cel mai bine este sa il mentionezi si sa il faci cat mai vizibil si in continutul anuntului.

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

gabi writer 
Membru din: 01 Nov 2012 08:59:24

Despre autor:
Scriu cu pasiune pe diverse teme, articole unice si originale. 

Articole publicate: 163
Scoring autor: 8.573

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10