Cum sa devii un agent imobiliar bun Cum sa devii un agent imobiliar bun
Rated 4.75/5 bazat pe 4 voturi
Product description: A lucra in mediul imobiliar inseamna sa fii o persoana foarte inteligenta, foarte bine organizata si tot timpul concentrata pentru a obtine rezultatele cele mai bune rezultate. Ai nevoie sa ramai focalizat pe informatiile relevante si de fiecare data sa le ai structurate in asa fel incat sa poti livra informatiile esentiale intr-un anumit moment, pentru o anumita persoana.Pentru a putea fi un profesionist de valoare, asigura-te ca ai un plan bine
Publicat pe 29 Mar 2013 14:11:10 de brainiac
Categoria: Afaceri Subcategoria: Imobiliare
Acorda o nota acestui articol:
9.
5


A lucra in mediul imobiliar inseamna sa fii o persoana foarte inteligenta, foarte bine organizata si tot timpul concentrata pentru a obtine rezultatele cele mai bune rezultate. Ai nevoie sa ramai focalizat pe informatiile relevante si de fiecare data sa le ai structurate in asa fel incat sa poti livra informatiile esentiale intr-un anumit moment, pentru o anumita persoana.

apartamente Herastrau

Pentru a putea fi un profesionist de valoare, asigura-te ca ai un plan bine construit si bine pus la punct din toate punctele de vedere. Noi iti oferim trei sfaturi care sa te ajute sa obtii rezultate si sa te ajute sa te formezi ca agent imobiliar.


1. Planifica-ti un anumit teritoriu pe care sa il ai in vedere si ai grija sa nu fie nici prea mare, astfel incat sa nu poti gestiona ceea ce se intampla pe piata imobiliara, dar nici nu il restrange prea mult astfel incat sa apara riscul de a nu avea suficient spatiu. In aceasta zona va trebui sa iti stabilesti cateva repere semnificative, sa stii constant care sunt punctele unde se vand sau se cumpara foarte usor si foarte repede.


2. Afla toate informatiile pe care le poti obtine despre proprietatea ta. Nu stii niciodata cand iti este utila o anumita informatie si mai ales, faptul ca poti sa le asiguri clientilor suficiente date care sa ii ajute sa faca o anumita actiune, te va ajuta inclusiv pe tine. Un agent imobiliar bun are competente excelente de om de vanzari si cunoaste in profunzime tot ceea ce tine de procesele de marketing. Trebuie sa le stapanesti pe amandoua suficient de bine incat sa poti livra oricui ceea ce are nevoie.


3. Actualizeaza informatiile pe care le stii, nu asa cum le stiai de acum cativa ani. Totul se schimba cu destul de multa viteza si de aceea este important sa fii cu toate detaliile la zi, de preferat nu din auzite, ci cu informatii verificate chiar de tine.


Orice client se asteapta sa fii pregatit in orice moment cu tot ceea ce tine de piata imobiliara. De la preturi practicate pentru vanzare si cumparate, dar si preturi de chirii, pana la solutii inventive de marketing si tactici de negociere profesioniste.


4. Construieste-ti o baza de date pe care sa o poti actualiza constant. Seteaza-ti obiective astfel incat sa o poti dezvolta periodic. Pe baza informatiilor pe care le ai poti construi relatii de incredere cu oamenii, iar tu vei profita de oportunitatile ivite. Poti sa consolidezi oferte pentru apartamente Herastrau sau apartamente Stefan cel Mare in orice moment si toata lumea o sa fie fericita de rapiditatea cu care poti rezolva o cerere, fie ca e vorba de gasirea unui apartament potrivit de vanzare sau de inchiriere.


Pe baza acestor idei vei putea sa iti construiesti un plan care sa te ajute in viitorul tau in ceea ce priveste consultantii imobiliari.


Acorda o nota acestui articol:
9
,5


Recomandari:


Despre autor:

gabi writer 
Membru din: 01 Nov 2012 08:59:24

Despre autor:
Scriu cu pasiune pe diverse teme, articole unice si originale. 

Articole publicate: 163
Scoring autor: 8.573

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10