Cum sa creezi un anunt de vanzare pentru apartamentul tau Cum sa creezi un anunt de vanzare pentru apartamentul tau
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: In momentul in care te-ai decis sa iti vinzi apartamentul va trebui sa faci acest lucru cunoscut pentru cat mai multi oameni. In acest sens te pot ajuta site-urile de anunturi unde poti posta gratuit anunturi. In functie de cat de atractiv este anuntul tau oamenii vor fi sau nu interesati de oferta ta. Ai aici cateva idei care sa te ajute in conceperea unui anunt bun.TitluPrimul lucru care va ajunge la utilizatorul de internet este titlul anuntul
Publicat pe 19 Dec 2012 15:46:09 de brainiac
Categoria: Afaceri Subcategoria: Imobiliare
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


In momentul in care te-ai decis sa iti vinzi apartamentul va trebui sa faci acest lucru cunoscut pentru cat mai multi oameni. In acest sens te pot ajuta site-urile de anunturi unde poti posta gratuit anunturi. In functie de cat de atractiv este anuntul tau oamenii vor fi sau nu interesati de oferta ta. Ai aici cateva idei care sa te ajute in conceperea unui anunt bun.

Titlu
Primul lucru care va ajunge la utilizatorul de internet este titlul anuntului tau. Acesta trebuie sa fie suficient de atractiv cat sa il determine pe cititor sa dea click pentru a citi mai mult. In acelasi timp trebuie sa ofere suficient de multe informatii pentru ca acesta sa isi dea seama din prima daca este tipul de apartament pe care il cauta.

De exemplu, daca ai de vanzare un apartament in Herastrau cu trei camere, vei trece in titlu cuvintele apartament Herastrau trei camere. Alaturi de acestea vei adauga unul sau mai multe adjective care sa descrie apartamentul intr-un mod placut. Acestea vor crea in mintea cititorului o stare placuta si in acelasi timp vor fi o invitatie pentru a afla mai multe despre apartamentul tau.

Anuntul
Anuntul va trebui sa fie constituit din informatii utile dar si adjective care sa ii lase o impresie placuta cititorului. Incearca pe cat posibil sa eviti cuvintele cu potential negativ. Orice dezavantaj al apartamentului va fi evitat sau va fi pus intr-o lumina pe cat posibil favorabila. Important este ca orice posibil cumparator sa ramana in minte cu aspectele pozitive, care l-ar putea determina sa cumpere apartamentul.

Evidentiaza cat mai mult punctele forte ale apartamentului. Este foarte posibil ca apartamentul tau sa ti se para banal, mai ales daca stai in el de foarte mult timp. Incearca sa faci un pas in afara si sa privesti din perspectiva unei persoane care isi doreste un apartament: ce i-ar placea la el? Faptul ca e spatios, ca are vedere catre lac, padure, parc? Ca este proaspat renovat, ca are bucatarie mare sau ca baia a fost reamenajata astfel incat sa fie foarte usor de intretinut? Sigur vei putea sa gasesti ce putin trei astfel de avantaje.

Fotografii
Un anunt de vazare trebuie insotit de cel putin o fotografie pentru fiecare camera. Cu cat mai multe fotografii care sa arate apartamentul cu atat mai multe vizualizari va avea si anuntul. Cei mai multi sunt atrasi de anunturile de unde pot avea cat mai multe indicii despre cum arata apartamentul. In cazul acesta fotografiile sunt cele mai utile.

Incearca sa faci fotografiile cu un aparat cat mai performant, avand la dispozitie lumina zilei, astfel incat imaginile sa fie cat mai clare. Inainte sa faci pozele nu uita sa faci curatenie cu atentie si sa dai la o parte din cadru lucrurile personale. Daca e nevoie, rearanjeaza mobila sau fotografiaza din acele unghiuri care avantajeaza cel mai bine apartamentul.


Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

gabi writer 
Membru din: 01 Nov 2012 08:59:24

Despre autor:
Scriu cu pasiune pe diverse teme, articole unice si originale. 

Articole publicate: 163
Scoring autor: 8.573

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10