Cele mai ravnite cladiri de birouri din Bucuresti Cele mai ravnite cladiri de birouri din Bucuresti
Rated 5/5 bazat pe 1 voturi
Product description: Capitala tarii a fost dintotdeauna o zona infloritoare pentru afaceri si companii, iar cladirile de birouri au trait in ultimii ani o adevarata inflorire in marele oras.  Dezvoltatorii nu inceteaza sa construiasca si fac fata cu greu marilor companii nationale si francizelor internationale care vor sa se regaseasca pe harta Bucurestiului. Iata care sunt cele mai ravnite zone din capitala din punctul acestora de vedere:  1.&n
Publicat pe 19 Aug 2014 13:23:18 de
Categoria: Afaceri Subcategoria: Imobiliare
Acorda o nota acestui articol:
10.
0


Capitala tarii a fost dintotdeauna o zona infloritoare pentru afaceri si companii, iar cladirile de birouri au trait in ultimii ani o adevarata inflorire in marele oras. 

Dezvoltatorii nu inceteaza sa construiasca si fac fata cu greu marilor companii nationale si francizelor internationale care vor sa se regaseasca pe harta Bucurestiului. Iata care sunt cele mai ravnite zone din capitala din punctul acestora de vedere: 

1.        Zona de Nord a capitalei 

Nordul este intr-o continua dezvoltare de doua decenii incoace, iar extinderea orasului in aceasta directie este de neoprit. Zone precum Baneasa, Floreasca sau Pipera au devenit preferatele constructorilor in ultimii ani. 

Acestea sunt din ce in ce mai populate si mai diversificate din punct de vedere al arhitecturii, intinderii spatiului si proximitatii fata de mijloacele de transport. Preturile acestor cladiri de birouri din Otopeni, Aviatorilor, Pipera, Floreasca sau Baneasa variaza de la 7 la 16 euro pentru 1 metru patrat, asa ca sunt destul de piperate. 

2.        Cartierele "muncitoresti" 

Alte zone foarte dezvoltate din punct de vedere al spatiilor de inchiriat pentru companii sunt fostele cartiere asa-zise "muncitoresti", construite in perioada comunista dinainte de '90. 

Ulterior, aceste locuri s-au dezvoltat si imbogatit cu numeroase cladiri de birouri, unde preturile sunt ceva mai scazute, media lor ajungand la suma de 9 – 10 euro pe metrul patrat. 

Din acest motiv, cele din Militari, Dristor sau cele din apropierea zonei Iancului si Muncii sunt mai accesobile pentru companii, insa optiunile nu sunt atat de numeroase. 

3.        Zonele centrale 

Nici centrul Bucurestiului nu este lipsit de cladiri comerciale si de birouri, iar preturile de aici sunt destul de ridicate, comparabile cu cele din zona de Nord. Spatiile asezate strategic in zonele Pietei Romane, Unirii, Universitate si Biserica Armeneasca sau Splaiul Independentei sunt la mare cautare in randul companiilor, pentru accesibilitatea lor din punct de vedere al localizarii. Aici, media chiriei ajunge la 12 – 14 euro pe metrul patrat.

Acorda o nota acestui articol:
10
,0


Recomandari:


Despre autor:

Bogdan Vasile  
Membru din: 14 Jan 2014 19:47:14

Despre autor:
Pasionat de optimizare si marketing online pentru pagini web de prezentare afaceri sau pentru magazine virtuale si cataloage ecommerce..

Articole publicate: 35
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10