Caut hala metalica de vanzare Caut hala metalica de vanzare
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Vreau sa imi deschid un mic atelier de croitorie la mine in oras si caut o hala metalica de vanzare. As vrea sa o gasesc cat mai repede.           Cele mai ieftine hale metalice de vanzare           Vreau ca hala sa fie una destul de spatioasa, dar si ieftina in acelasi timp. As achizitiona o hala metalica de vanzare la mana a doua, cred ca este o
Publicat pe 10 Feb 2015 15:17:06 de
Categoria: Afaceri Subcategoria: Imobiliare
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Vreau sa imi deschid un mic atelier de croitorie la mine in oras si caut o hala metalica de vanzare. As vrea sa o gasesc cat mai repede.

          Cele mai ieftine hale metalice de vanzare

          Vreau ca hala sa fie una destul de spatioasa, dar si ieftina in acelasi timp. As achizitiona o hala metalica de vanzare la mana a doua, cred ca este o optiune mult mai buna decat sa cumpar una noua. Trebuie sa ma interesez pe site-urile cu anunturi, am vazut ca sunt destule oferte de hala metalica de vanzare, astfel incat sa o aleg pe cea mai buna.

          Ceea ce ma bucura foarte mult este ca vanzatorii pun si multe fotografii, astfel ca nu trebuie sa merg sa o vad si apoi, daca nu imi place, sa pierd niste bani,cei dati pe ttransport. Mai ales daca ma decid sa cumpar o hala metalica de vanzare dintr-o alta tara, fie din Ungaria, fie din Serbia, din Bulgaria sau din Germania. De aceea una second hand ar fi cea mai buna, caci ma mai costa si transportul.

          Hala metalica de vanzare trebuie montata

          Aceste spatii comerciale sunt aduse in locul in care vor fi montate cu un tir, pe bucati. O hala metalica de vanzare se gaseste la preturi care pornesc de la cateva mii de euro si ajung la cateva zeci de mii de euro, in functie de dimensiuni, dar si de materialul din care este construita. Cu cat hala metalica de vanzare este mai mare, cu atat va fi si pretul mai piperat. Si materialul din care este confectionata conteaza la stabilirea pretului, ceea ce inseamna ca o hala metalica de vanzare costa mai mult daca este facuta dintr-un material scump. O astfel de constructie 

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Bogdan Vasile  
Membru din: 14 Jan 2014 19:47:14

Despre autor:
Pasionat de optimizare si marketing online pentru pagini web de prezentare afaceri sau pentru magazine virtuale si cataloage ecommerce..

Articole publicate: 35
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10